- 2,250
- 1,352
- 113
Sen Çek Bence 6 Kişiye 50 Ateşle 2500 de Senin Olsun Kanka Naparsan Yap 😁Ha tamam ben ayarlayacağım kanka da sizede sorayım 2800 var 2000 e kadar dusureyim çünkü az daha yukselirsem sizide görmem yükselir
Sen Çek Bence 6 Kişiye 50 Ateşle 2500 de Senin Olsun Kanka Naparsan Yap 😁Ha tamam ben ayarlayacağım kanka da sizede sorayım 2800 var 2000 e kadar dusureyim çünkü az daha yukselirsem sizide görmem yükselir
enişte gelsin asabi gör sen dostKızdırma dost erhanimi çok asabidir
kanka çok duydum özel sektöede bunu yapan çok icra kağıdı gittiği zaman şirkete çıkartıyolar geneldene bu dost nasıl ıs bu oyle bı yasal hakkı yok o sebeple nasıl cıkarcak senı ıllegal ıslerdesın dı mı dost tahmın etmıstım
Enişten senin bi üst versiyonun dost o yokken saz senin elindeenişte gelsin asabi gör sen dost
Şu en başta olanlar Erhan seznaz siyahbeyaz erkan kareas özelden payfixiniz varsa atar misinizkanka çok duydum özel sektöede bunu yapan çok icra kağıdı gittiği zaman şirkete çıkartıyolar genelde
onu yapan adi şerefsizdir kanka adamın ısıne bakarsın ıcrası varsa var kesılıyosa maasından kesılıyor vıcdansızlık baska bı sey degılkanka çok duydum özel sektöede bunu yapan çok icra kağıdı gittiği zaman şirkete çıkartıyolar genelde
Hiç sorma ortk dünyada 4.sırada olan bir fabrika da calşyrm maası çok iyi ama böyle de kötü bir ynı varözel sektör de böyle işte
Birde sahtiyanŞu en başta olanlar Erhan seznaz siyahbeyaz erkan kareas özelden payfixiniz varsa atar misiniz
kasa kac dost verdın mı sen cekımıŞu en başta olanlar Erhan seznaz siyahbeyaz erkan kareas özelden payfixiniz varsa atar misiniz
3 Arkası 33 Ten Koymuş Parayida Ben Dediydim Onuda 😂Kasa 2800 yemek yiyip devam edecem şanslı sayilarinizi yazin
Verdim siz payfix atar mısınızkasa kac dost verdın mı sen cekımı
Tatava yapma dost payfix yazkasa kac dost verdın mı sen cekımı
aynen öyle vicdansızlık tabi düşene bi tekmede bunlardan gelio yazıkonu yapan adi şerefsizdir kanka adamın ısıne bakarsın ıcrası varsa var kesılıyosa maasından kesılıyor vıcdansızlık baska bı sey degıl
teşekkürlerBirde sahtiyan
senle baska forumda cok konustuk bı ara dost ısmını soylemeyım sımdı kredi sinemaları zamanı devlet verıyodu ya 10k3 Arkası 33 Ten Koymuş Parayida Ben Dediydim Onuda 😂
inş bu sıkıntılara girmeden halldersin dostum borçlarınıHiç sorma ortk dünyada 4.sırada olan bir fabrika da calşyrm maası çok iyi ama böyle de kötü bir ynı var
aynen öyle vicdansızlık tabi düşene bi tekmede bunlardan gelio yazık
Doğrudur Reissenle baska forumda cok konustuk bı ara dost ısmını soylemeyım sımdı kredi sinemaları zamanı devlet verıyodu ya 10k
10k kredıyı alınca 5k senın dıyodun dost aldık mı o kredıyıDoğrudur Reis
İnşallah ortakinş bu sıkıntılara girmeden halldersin dostum borçlarını