- 22,879
- 20,798
- 113
Adam bildiğin tecrübe küpü bende diyorum nasıl yapıyor 10 TL ile 1 kduruldum artık dost ama onlarda durdu
Adam bildiğin tecrübe küpü bende diyorum nasıl yapıyor 10 TL ile 1 kduruldum artık dost ama onlarda durdu
Evet ardarda işlem kısıtlaması var getirdilerNasıl 3 dakka diyelim yatırım yaptım bi daha yatriim yapcagimda 3 dakka mi beklicez
ben olmasam dıgerlerıde basını alıp gıderdı konudan dost acık sozlu dostun var daha ne ıstıyonErhanim sonradan geldin kaptin payfixi he iyisin jdjdjd
Ahahah oyle valla neyse ac bi roll da arada takip edelimben olmasam dıgerlerıde basını alıp gıderdı konudan dost acık sozlu dostun var daha ne ıstıyon
Helal dost jargonun güzel ateş et yanında her daim dostun varben olmasam dıgerlerıde basını alıp gıderdı konudan dost acık sozlu dostun var daha ne ıstıyon
Sayende payfiximiz para görecek dost bayram bayram 'ben olmasam dıgerlerıde basını alıp gıderdı konudan dost acık sozlu dostun var daha ne ıstıyon
basını alıp gıderdı dıyoz dost kuser anlamında sen hangı bas anladınHelal dost jargonun güzel ateş et yanında her daim dostun var
gorcez bakalım dost vızyonda neler var ızlıcez hep beraberSayende payfiximiz para görecek dost bayram bayram '
Burnuna kötü kokumu geldi yoksa reis 😁gorcez bakalım dost vızyonda neler var ızlıcez hep beraber
gorcez bakalım dost vızyonda neler var ızlıcez hep beraber
Kalbin fesat dost ben başka anlamda dedim kalbin fena s...yo dostbasını alıp gıderdı dıyoz dost kuser anlamında sen hangı bas anladın
Helal dost geliyomu 5000 ximizyakarsa dunyayı prenses yakar
Ekli dosyayı görüntüle 229326
Son parada Heeyakarsa dunyayı prenses yakar
bugün hep 18 20 x attı sana 5000x atacakyakarsa dunyayı prenses yakar
Öyle de bi ballı dostumuz agliyo sonra sansizim diyeSon parada Hee
Dostumuz burda atar birazdanNeyse kalbinizi ferah tutun beyler fişekler birazdan resit