- 625
- 686
- 93
Kanka sende atsana payfixYapmaaa neyse en kotu 5 lira verir 30da kasada var 35le devam
Kanka sende atsana payfixYapmaaa neyse en kotu 5 lira verir 30da kasada var 35le devam
50 kurus kaldı cevırse oda feda olsun prenseseroll yaparız harcama dur
kazancın daim olsun dost... tesekkürler.Katılan arkadaşlara gönderim sağlandı aradan kaçan varsa yazsın kontrol edelim
Kardes cok tskr ederim saolasin atayim hemenKanka sende atsana payfix
Bende yazdım arada kaynadik herhalde dostKatılan arkadaşlara gönderim sağlandı aradan kaçan varsa yazsın kontrol edelim
Yazdım sana dön banaBende yazdım arada kaynadik herhalde dost
En sevdigim sey payfix yazmak yeterki iste 😁Kanka sende atsana payfix
Herkese Geldi Resit dewamke 9 Arkası 19 Çevre den 4 2 21 Bunlar Gelebilir Resit DewamkeGelmeyen var mi herkese gonderdim
sağol dostum sasırttın bızı yenı uyeler pek boyle seyler yapmaz elın bolmus ama fazla trafıge gırme mılletle magdur olursunGelmeyen var mi herkese gonderdim
Eyvallah dostGelmeyen var mi herkese gonderdim
siyahbeyaza atcam ben roll yapcak oOrtak Olan Varmi 150 ye 150 Alalım
hadı bol sans dostumSimdi sitede kalan 300 le devam edelim şansımız bol olsun
Kazanırsam atarım kanka niye atmayım yarında sen kazanırsanda sen atarsın bu işler böyle 🤣😂sağol dostum sasırttın bızı yenı uyeler pek boyle seyler yapmaz elın bolmus ama fazla trafıge gırme mılletle magdur olursun
helal dost sinyali aldık bu puslu vadide yerini alırsın sendeKazanırsam atarım kanka niye atmayım yarında sen kazanırsanda sen atarsın bu işler böyle 🤣😂
Hahahaha biliyor musun benim kalemimi kırdılar 🤣helal dost sinyali aldık bu puslu vadide yerini alırsın sende
Tekrar Kazanırsan bana da atar mısın birşeylerSimdi sitede kalan 300 le devam edelim şansımız bol olsun