bizim hafızamız kuvvetlidir dost 10 yıl once ttokatladıgımız adamları unutmadık daahaYeminle bunuda bildin aynen ortk
bizim hafızamız kuvvetlidir dost 10 yıl once ttokatladıgımız adamları unutmadık daahaYeminle bunuda bildin aynen ortk
Fatih helal sana gercktn arkadaşlar akşam görüşürüz 70 tl var sadece ama fatih yardım ederse 70k bile olurilk yarı bitti fark 21
Ekli dosyayı görüntüle 229298
Fatih futbol var mi kankaFatih helal sana gercktn arkadaşlar akşam görüşürüz 70 tl var sadece ama fatih yardım ederse 70k bile olur
kanka etme gözünü seveyim her zaman olmuyo önce 4 haneli rakamlar olsun sonra 5 olsunFatih helal sana gercktn arkadaşlar akşam görüşürüz 70 tl var sadece ama fatih yardım ederse 70k bile olur
yok dostumFatih futbol var mi kanka
Siz basketcisiniz o zaman🤣yok dostum
Ortk bnm 6 mayısta kart kesimi ve 18 mayısa kadar 35k odemzsem icralık olacgm dyr ki 6 mayısta maaş yatınca 2k atim basketbolda ilerlylm 35k yaptr ustu senin istedgn destek veren kkişiyede istedgn gbi dagıtilk yarı bitti fark 21
Ekli dosyayı görüntüle 229298
Arkadaşlar ben rulet geçiyorum hakkınızı helal edin dönmediysem bilin mi Kasa patlamistir 🤣😅🤣😂yok dostum
dostum çok riskli o kadar para atma bence banka ile konuş erteleme taksit yapmıyorlar mıOrtk bnm 6 mayısta kart kesimi ve 18 mayısa kadar 35k odemzsem icralık olacgm dyr ki 6 mayısta maaş yatınca 2k atim basketbolda ilerlylm 35k yaptr ustu senin istedgn destek veren kkişiyede istedgn gbi dagıt
Yapmıyr ortk oraları gceli yıl oldu o yuzdn son sansdostum çok riskli o kadar para atma bence banka ile konuş erteleme taksit yapmıyorlar mı
inş başarırız dostum o zaman nedeyimYapmıyr ortk oraları gceli yıl oldu o yuzdn son sans
Nasıl yapmıyorlar ben anlamiyorum babamın vardı 7 8 sene önce yalvarırlardi yeter ki ödeyin taksit bile yaparız diyeYapmıyr ortk oraları gceli yıl oldu o yuzdn son sans
Onlar Mazide Kaldı İşte ReisNasıl yapmıyorlar ben anlamiyorum babamın vardı 7 8 sene önce yalvarırlardi yeter ki ödeyin taksit bile yaparız diye
Kanka çok zor be vallaOrtk bnm 6 mayısta kart kesimi ve 18 mayısa kadar 35k odemzsem icralık olacgm dyr ki 6 mayısta maaş yatınca 2k atim basketbolda ilerlylm 35k yaptr ustu senin istedgn destek veren kkişiyede istedgn gbi dagıt
Birak maas haczi gelsin en kötü imza falan atmadiysa insallah oyle olur aylik 1 k 1 k alirŞimdi Öde Diyor Odemezsen Direkt Banka Blokleri Sonra Maaş Haczi
Aslında Zor Olan Bir Sey Degil Üst Üste 5 Mac Bulmak LazımKanka çok zor be valla