- 4,812
- 5,864
- 113
çoktan 15 20 gün dayanabildim bir gecede 1 milyonu kaybettim
Onu bende gördüm eleman 1 bucuk miliyon tl kaybetmiş o parayı kazanmış mars odemiyomusX forumda konusu var 4.8 m ödemiyor diye
Sağlık olsun ama büyük para ne abi ne kadar kazanırsan kazan kumar parası bitiyor demekki rakamların bir önemi yokçoktan 15 20 gün dayanabildim bir gecede 1 milyonu kaybettim
güle güle harca dostÇekim geldi 5 dk sonra hesaplara atacağım
şimdiki aklın olsa yapmazsın dost o fırsatta bı daha gelır belkı kısmette varsaçoktan 15 20 gün dayanabildim bir gecede 1 milyonu kaybettim
aslında herşey güzel gidiyordu 15 gün boyunca falan hiç oynamadım girip sadece para çekiyordum çıkıyordum bir gece de olan olduSağlık olsun ama büyük para ne abi ne kadar kazanırsan kazan kumar parası bitiyor demekki rakamların bir önemi yok
1m Para Nasıl Bir Hırsa Yenik Düştün Reisaslında herşey güzel gidiyordu 15 gün boyunca falan hiç oynamadım girip sadece para çekiyordum çıkıyordum bir gece de olan oldu
elimi bile sürmem orda ki bakiyeye bana tek faydası ev alabildim o oldu birde 15 gün zengin gibi yaşadımşimdiki aklın olsa yapmazsın dost o fırsatta bı daha gelır belkı kısmette varsa
Ah be dost bi daha o şans gelmez hemde dinamoda denk gelmiş çok büyük şansı tepmissin belkide hayırlısı bu olmuştur bilemezsinaslında herşey güzel gidiyordu 15 gün boyunca falan hiç oynamadım girip sadece para çekiyordum çıkıyordum bir gece de olan oldu
50 bin tl lik slotlar satın aldım inan neden böyle bişey yaptım bende bilmiorm ve hatırlamıorm 15 gün hiç oynamadım bir gece de bitirdim hepsini1m Para Nasıl Bir Hırsa Yenik Düştün Reis
50 TL altı ise aresbete 50 ve üzeri için NTVSpor bet yüzde freebet Lizbon bet yüzde 50 freebet 100 yapabilirsen de pusula bet 3.20 TL'den 15 freespin veriyorResit Birazdan Fişekler Beyler Nereye Salalim Kobralari
sana ordan ev nasıpmıs demek kı dost olsun benım cok kafaya takmıyo meselelerı artık kendımı tesellı yontemım var zaten yoktu deyıp gecıyorumelimi bile sürmem orda ki bakiyeye bana tek faydası ev alabildim o oldu birde 15 gün zengin gibi yaşadım
aynen dostum o şans bir daha gelmezAh be dost bi daha o şans gelmez hemde dinamoda denk gelmiş çok büyük şansı tepmissin belkide hayırlısı bu olmuştur bilemezsin
Çok şükür Hayattasın Ve Bizlesin Reis Can Sağlığı Olsun50 bin tl lik slotlar satın aldım inan neden böyle bişey yaptım bende bilmiorm ve hatırlamıorm 15 gün hiç oynamadım bir gece de bitirdim hepsini
eyvallah reisÇok şükür Hayattasın Ve Bizlesin Reis Can Sağlığı Olsun
Saol Reis50 TL altı ise aresbete 50 ve üzeri için NTVSpor bet yüzde freebet Lizbon bet yüzde 50 freebet 100 yapabilirsen de pusula bet 3.20 TL'den 15 freespin veriyor
hemen dostum prenses oyna doya doyasana ordan ev nasıpmıs demek kı dost olsun benım cok kafaya takmıyo meselelerı artık kendımı tesellı yontemım var zaten yoktu deyıp gecıyorum
at bı 500k da kaybedıp zaten yoktu dıyelım dost
Tebrikler dostÇekim geldi 5 dk sonra hesaplara atacağım