- 202
- 19
- 18
Bende aynı hata veriyor sordum da altyapı sorunu var diye oyalıyor ödemez ödeyenlerede ıyı sans varmış
17 45 de bitmis deneme bonusu kampanyasiÇekim göndermiyorlar yazdınız diye üye olmadım ödeme alanlar olmuş Bonus geçerli mi şu an?
Çekenler olmuş ben gördüm ama öğleden beri 10 farklı şey söyledi site. Hesabı kapattılar sonra açtılar , kaç saattir de hata veriyor çekimde. Belli kişilere ödediler belki de o çap yoktu maddi olarak. Hiç güvenim yok bu saaten sonra2 Kişi ödendi yazmış kardeşim ben 3 saattir ara ara deniyorum sürekli farklı şeyler diyorlar o çekenlerde ödendi yazını ss alıp atmadılar pek inanmayın
Dostum belge atmana gerek yokki siteye uye ismin soyismin zaten belli paprada dan yolladklari zaman senin adini soy adini goruyorlar zaten amaclari senin belgeni almakPapara ile oncesinde paparamin bana ait oldugunu gosteren belge attim
Hocam zaten tc mi ve tlfn no mu sallayarak üye olduydum montajlayıp gönderdm skntı yok yaniDostum belge atmana gerek yokki siteye uye ismin soyismin zaten belli paprada dan yolladklari zaman senin adini soy adini goruyorlar zaten amaclari senin belgeni almak
Alt yapı değil kardeşim site bilerek öyle yapıyor. Çevrim tamamlayıp çeken çok oldu belli kişilere ödendi , kalanlara da bu senaryoyu söylüyorlar .Arkadaslar bu alt yapiyi kullanan sitelerde varmi boyle bi sorun bilgisi olan varmi kullandiginiz sitelerde o altyapiyi kullanan vardir belki
Bekleyelim.bakalim o zaman bizim olmayan para zaten sikinti yok sonra ne uyduracaklar merak ediyorumAlt yapı değil kardeşim site bilerek öyle yapıyor. Çevrim tamamlayıp çeken çok oldu belli kişilere ödendi , kalanlara da bu senaryoyu söylüyorlar .