Benim kuponu görsen çıldırırsın her maçında 5 6 gol olan takımlar ligte 5 maç var son maç bi o maç 0 0 bitti pen kaçtıMood cinnet geciriyor üstad atacak torino sknti yok
Hadi bi pen çal hakemRolling'ci Tayfa Kasa 50 Hedef 500 Beraber tek maç seçe seçe kasayı katlarınız..Hedefe Ulaşırsak 10 Kişiye Şans Parası..Şans Bizimle olursun Tahminlerini alalım beyler
İlk Maç Gelirse Devam..
Sen zaten tam cenabetsin seninle ayni kuponu yapan herkes yaniyorBenim kuponu görsen çıldırırsın her maçında 5 6 gol olan takımlar ligte 5 maç var son maç bi o maç 0 0 bitti pen kaçtı
Cenabet likle alakası yok 5 maçtan 4 ü şikeli olunca kombine tuttur mak zor . DSen zaten tam cenabetsin seninle ayni kuponu yapan herkes yaniyor
123 liralık kupon yapınca gelmiyor freebet le yapıyorum 8 oran tutuyorSen zaten tam cenabetsin seninle ayni kuponu yapan herkes yaniyor
Ah ahhhhtorino kırmızı yedi
Frebeetle 80 oran tutturdum biride 23du oranlarin anaparayla oynuyon 1.50 den yatiyon bende cozemedm o isi kral123 liralık kupon yapınca gelmiyor freebet le yapıyorum 8 oran tutuyor
torino kırmızı yedi