takımın tam adını yazar mısın dostArsenal saramdı 3.5 alt @Shellac
Arsenal sarandı macı arjantın lıgıtakımın tam adını yazar mısın dost
o zaman bu maçta da gol olmasın istiyoruz hadi bakalım şans bizimle olsunArsenal sarandı macı arjantın lıgı
Insallah dosto zaman bu maçta da gol olmasın istiyoruz hadi bakalım şans bizimle olsun
şans dost hadi yapalım şunuo zaman bu maçta da gol olmasın istiyoruz hadi bakalım şans bizimle olsun
Reis manyakmısın iy 2 gol olan arjantin maçına 3.5 alt alınırmı 2-2 biter o maço zaman bu maçta da gol olmasın istiyoruz hadi bakalım şans bizimle olsun
Bozdur kuponu 3.5 üst alo zaman bu maçta da gol olmasın istiyoruz hadi bakalım şans bizimle olsun
bazı maçlar İY Gol olur ikinci yarı hiç olmaz şutları bile yok doğru düzgün ALT bahsini hiç sevmiyorum bide böyle deniyelim şans bizimle olsun dostReis manyakmısın iy 2 gol olan arjantin maçına 3.5 alt alınırmı 2-2 biter o maç
sevilla 2-0 bitti dost olmucağı belliydi
Sans bızımle olsunnbazı maçlar İY Gol olur ikinci yarı hiç olmaz şutları bile yok doğru düzgün ALT bahsini hiç sevmiyorum bide böyle deniyelim şans bizimle olsun dost
Ozaman bol şanslarbazı maçlar İY Gol olur ikinci yarı hiç olmaz şutları bile yok doğru düzgün ALT bahsini hiç sevmiyorum bide böyle deniyelim şans bizimle olsun dost