Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rulet Başlasın

Karacocuk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
192
43
Size biraz anlatayım istedim bundan 7 sene önce bende iPhone 5s vardı ben o telefonla bir rulet oynardım akıllara zarar para içinde yüzmek deyimi o zamanlar benim için söylenmişti resmen.turkiye bayan basketbol hakeminden tutun şimdi yazmak istemiyorum devlette çalışan üst düzey olsun hesaplarını alır %30 karı benim olmak üzere kasa kasardim 1 sene belkide bundan sonra hayatım boyunca yasayamayacagim bir hayat sürdüm ıssız olmama rağmen.o zaman kar abartmıyorum rahat 2 ev alacak param vardı.bir gün kafam efsanyken o tüm parayı masada bıraktım telefou parçaladım ve 7 senedir en dandik telefon ne varsa onu kullandım ve sadece 1 defa rulete girdim bugün şeytana uyup piyasadaki en pahalı telefou aldım daha ilk günden telefon parasını rullette vurdum güzel günler yakın gibi duruyor bakalım göreceğiz paylaşmak istedim
Hani ekran resmi at da görelim ya okadar yazmışsın resim neden atmadn

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
Profil resmi ne alaka epey oldu resmi degiseli 😆 ben etkinlik acan herkese bol sans reis falan derim kimsedende maddi bir beklentim olmaz. kafani yorma sadece devlet büyüğü vs demissin yalan söylediğin o kadar belliki o yüzden yorum yapma gereği duydum :)
Devlette çalışan yazmışım iyi okursan

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
Bahçeli olsun kılıçtar oğlu olsun kasalarını hep katlamıştır bu gün o partiler ordaysa bunu kasalarına borçlu ben ben seznaz sayesinde tüm borçlarımdan kurtuldum serdar Ortaç acun ılıcalı güben ergen hep kasalarını katlamıştır acun ılıcalı hull citiyi nasıl aldı sanıyorsunuz rulet sayesinde sizde katlattırın
Forum sizin gibi gereksizlerle dolmusya eskiden gergin etkinlik yapan bnm bile isteğim kalmadı inanirmisin önce yazdgimi iyi okumayı bil sonra yorum yap devlette çalışan memur olur polis olur ama ne hikmetse milletvekili aklınıza gtmis nasıl bir akılsa

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
Herkesin bir dönemi oluyor o döneme gelince heryeri ayrı oynuyor dağıtımları yapılıyor vs sonra kendini ordünaryüs sanıyorsun sonra herkesin düştüğü çukura sende düşüyorsun ben kumarda kendime bile güvenmiyorum biyerden sonra sen sen olmuyorsun çünkü herkes aynı 100 k kazanıyorsun herzaman öyle gidecek sanıyorsun sonra 100 k borca giriyorsun ne olduğunu anlamadan kumar işte bu
Bak ne güzel yazmışsın degilmi ben nerde hep kazancagim yazdm bna o yazdgm yaziyi etiket atarmsn dün kaybettim mesela surda iki dk sacmalamadan duramiyorsunuz.ger gün kazanacak olsam calismamki

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,757
17,650
113
aynen katılıyorum sana
Yeri gelir cok deli para kazanırsın
Yeri gelir kendini 5 parasız bulursun ona bişey dediğimiz yok

adamın rullette güzel günlerden bahsetmesi tam bi sacmalık
Kumarda garanti kazançtan bahşediyor
Rullet oynayıp güzel gün gören 1 tane adam görmedim
İşin garip tarafı 20 TL 30 TL dağıttığı adamlar gelmiş adamı savunuyor adamın attığı yalanlara inanıyor
Bu benim yazdığım yazı
((((güzel günler yakın gibi duruyor bakalım))) göreceğiz paylaşmak istedim

Yukarıda etiketledigimde senin sacmalayip yazdığın yazı önce ne yazmışım iyi okuyun sonra sallayin

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113

Karacocuk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
192
43
Ben roll actgmda bile kupon atmam en son 2k basarken senin gibi biri fırladı çıktı onu got etmek için atmıştım git olup kalmıştı o yüzden kimle dalastigini bil
Ya oğlum burdan abuk subuk yalama gbi artis artis konuşma ben sana hakaret etmedim can sikma sen at da ben göt oluyum skinti yok

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,952
113
Milleti duduklemek mi ulan ben bu forumda oylelerini gordumki 2 defa çok acil durumum oldu biri @Sino16 diğeri @İskorpit borç aldım fazlasiyla yolladım hemde günü gelmeden o yüzden burda para için bir tarafını yirtanlarla beni karıştırma gevşek gevsekte beni tanımadan konuşma eski rollere gir fazla değil 5 ay önce falan burda dagittigim paranın haddi hesabı yok @Tokmakci kardeşie @Sino16 ne zaman yakalasam 500-250 falan atyrdm o yüzden burda boşa tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma
Laaa sezo ne acıklama yapıyorsun burada bir kactane kımseye faydası olmayan sansarlara

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Adam neden.anlatsin ya yaşamadığı bir şeyi inanmıyorsan bakmazsın kardeşim boş boş şeyler yazmayın ben de eskiden mahalle abilerimin kasalarını kasıp komisyon alıyordum ne var yani bunda boş boş konuşup can sıkmayın. Reis sende sallama ya bunları neden açıklama yapıyon sana inanmayan adama