- 19,590
- 10,638
- 113
Toprak baikalı bulursan bizim çekilişte çıkan 250 lerim şişirsinManitamıyız laaa biz kuselim baikal noyu arıyordum bulamadım ara demıs benı ondan arıyayım dedım onunla ugrasıyordum
Toprak baikalı bulursan bizim çekilişte çıkan 250 lerim şişirsinManitamıyız laaa biz kuselim baikal noyu arıyordum bulamadım ara demıs benı ondan arıyayım dedım onunla ugrasıyordum
Gelirmi dersinToprak baikalı bulursan bizim çekilişte çıkan 250 lerim şişirsin
Aynen 250 de bana var 😀Toprak baikalı bulursan bizim çekilişte çıkan 250 lerim şişirsin
ZorGelirmi dersin
Baikal burada oldugunu zannedıyom bi nick var da
Zaten burda dostumBaikal burada oldugunu zannedıyom bi nick var da
O zaman hatırlatalım 250 leriBaikal burada oldugunu zannedıyom bi nick var da
E niye söylemediniz dostumZaten burda dostum
Nicki bilmiyoz ki ama burda eminimE niye söylemediniz dostum
Bytakoyla cok sıkı fıkı olan bir nick var bak yatırma ek frespin veren konudaE niye söylemediniz dostum
Sherlok holms gibi adamsınBytakoyla cok sıkı fıkı olan bir nick var bak yatırma ek frespin veren konuda
Numarası vardı bendede kaybettim yoksa arıcaktım onu da arıyamıyomSherlok holms gibi adamsın
Herkese borç takmış kardeşim binada en son 200 çıkmıştı o gün ban yedi 😁Numarası vardı bendede kaybettim yoksa arıcaktım onu da arıyamıyom
@iskorpit banlandı dostHerkese borç takmış kardeşim binada en son 200 çıkmıştı o gün ban yedi 😁
Bndim dostTost birisi vardı haftalik kupon yapıyordu 1milyon falan veriyordu sen miydin o
Bıraktın mı o işiBndim dost
Yok devam ediyoum paylsmiyrmBıraktın mı o işi
Forumda milyon lafı varsa orda sezer vardırBıraktın mı o işi