- 9,213
- 4,265
- 113
Ya da at birisine burda olanlar için 2 adım rol yapsın gelirse herkes 200-300 kazanırBildiğin gibi yap sonuçta ara çekiliş dedin kimse darılmaz
Ya da at birisine burda olanlar için 2 adım rol yapsın gelirse herkes 200-300 kazanırBildiğin gibi yap sonuçta ara çekiliş dedin kimse darılmaz
Sen seçermisin dayıcım kendinle birlikte 6 kişi. Yani senden hariç 5 kişi daha seçiceksin.İstediğine dmden ulaşıyorsun konuda muhabbet para çekiliş geçmesin
Bakayım biSen seçermisin dayıcım kendinle birlikte 6 kişi. Yani senden hariç 5 kişi daha seçiceksin.
Reis sigaramiz yok ya rol sen yapiyon zatenBeyler isterseniz Roll için birine veriyim 600 ü roll yapsın o çekiliş yapsın ne dersiniz ?
Sullh dostumuz yapsın bence tabiki musaitseBeyler isterseniz Roll için birine veriyim 600 ü roll yapsın o çekiliş yapsın ne dersiniz ?
Gizli mod olmuşsun 🤣@Shellac nasılım
Kafana göreBeyler isterseniz Roll için birine veriyim 600 ü roll yapsın o çekiliş yapsın ne dersiniz ?
Tek roll mantıklı gibiBeyler isterseniz Roll için birine veriyim 600 ü roll yapsın o çekiliş yapsın ne dersiniz ?
Yzun soluklu takip eden 5 kişi var zaten sonradan yeni takipliyenlri yazmadimBeyler isterseniz Roll için birine veriyim 600 ü roll yapsın o çekiliş yapsın ne dersiniz ?
Ulaşıldı mı hedefe Sabri beySen seçermisin dayıcım kendinle birlikte 6 kişi. Yani senden hariç 5 kişi daha seçiceksin.
Yok şimdilik ara sıcak olsun desi soydaş6 kisiye 100 my dusuyo
Normalde daha çok yapçamda şuan 60600 çektik işte 600 ünü dağıtalım dedim.6 kisiye 100 my dusuyo
Beni beğenmedin mi bunuda mi yapamamSayfalara üstünkörü baksan misal 11. 21. 31. Vs gibi sayfalara baksan hep aynı kişileri görürsün zaten reis takip işimde yinede sen bilirsin @SabriBey skor yazmayıp boş yapan çok adam var çünkü
La ağa sen çok boş bir adamsın biliyorsun bunu, çatacak yer arama bak iyi olmaz kemik mi attık sanaBeni beğenmedin mi bunuda mi yapamam