- 8,223
- 5,603
- 113
Adam makara yapıyor hacı hemen parlama yahu sende, iftardan dolayı açlık sinir yapıyor birazLa ağa sen çok boş bir adamsın biliyorsun bunu, çatacak yer arama bak iyi olmaz kemik mi attık sana
Adam makara yapıyor hacı hemen parlama yahu sende, iftardan dolayı açlık sinir yapıyor birazLa ağa sen çok boş bir adamsın biliyorsun bunu, çatacak yer arama bak iyi olmaz kemik mi attık sana
Laflara bak terbiyesiz bide gittim ilk senin adını yazdım hak geçmesin diyeLa ağa sen çok boş bir adamsın biliyorsun bunu, çatacak yer arama bak iyi olmaz kemik mi attık sana
Deli ya yalansa yalan de ilk onu yazmadim miAdam makara yapıyor hacı hemen parlama yahu sende, iftardan dolayı açlık sinir yapıyor biraz
Ağa beni yazdin miLaflara bak terbiyesiz bide gittim ilk senin adını yazdım hak geçmesin diye
Ula sana birey demiyorum habire oynuyorsun be kardeşim surda zaten 1 saat kaldı tahammül kalmadı 😂Laflara bak terbiyesiz bide gittim ilk senin adını yazdım hak geçmesin diye
Çabuk benden ve sabribeyden özür dile @MR.YKSully kardeşimizin seçtikleri :
Mr.yk
Esmermelek
Benimsansim
Husobey
Hopdedik
Bana Payfixlerinizi DM'den atınız
Yazmış vallaDeli ya yalansa yalan de ilk onu yazmadim mi
Baba baska nasıl zaman geçicekawkUla sana birey demiyorum habire oynuyorsun be kardeşim surda zaten 1 saat kaldı tahammül kalmadı 😂
Al işte 🙌😒Çabuk benden ve sabribeyden özür dile @MR.YK
kesene bereket dost teşekkürler @SULLY dostSully kardeşimizin seçtikleri :
Mr.yk
Esmermelek
Benimsansim
Husobey
Hopdedik
Bencede dilemeli ozurÇabuk benden ve sabribeyden özür dile @MR.YK
Neyse orucu açayım cigarayo yakayım da sonra daha rahat devam eseriz 😂😂Baba baska nasıl zaman geçicekawk
Bu arada uzun soluklu olanlar diye yazdım başından beri varlar yaniSully kardeşimizin seçtikleri :
Mr.yk
Esmermelek
Benimsansim
Husobey
Hopdedik
@SULLY mi boş adam hayatta yapmaz öyle şeylerLa ağa sen çok boş bir adamsın biliyorsun bunu, çatacak yer arama bak iyi olmaz kemik mi attık sana
Kesene bereket reis, diğer arkadaşlara bol şans 😍Sully kardeşimizin seçtikleri :
Mr.yk
Esmermelek
Benimsansim
Husobey
Hopdedik
Çıkardi vurdu masaya@SULLY mi boş adam hayatta yapmaz öyle şeyler