Kardeş neyi gorecen ben insanlara moral olsun diye yoksa bnm oynadığım maç değil bişey değil ama gelecek hissindeyimYatarsa görücem bankonu
Banko demek daha moral bozuyor gelmezse dostumKardeş neyi gorecen ben insanlara moral olsun diye yoksa bnm oynadığım maç değil bişey değil ama gelecek hissindeyim
Al işte banko dediysek banko şimdi kaleci bile gol atmaya gelirSimdi risk alıp 2.golu bulma zamani
Gelir moralin bozma çünkü açık oynayacaklar ve göllerde gelecekBanko demek daha moral bozuyor gelmezse dostum
Uzman fatih bey teşekkürler olmayan evi arabayi satiyim mi 1.5 üste basmak içinGelir moralin bozma çünkü açık oynayacaklar ve göllerde gelecek
Yessss fenerrr 4.50 oran @SabriBey dep geliyorReis ben fener maçında depe binlik bastım oranı çok iyi haftaya fener trabzonla oynuyor denenir mi yanlış mı ettik reis sence
Uzman değilim iyi niyetli biriyim kimsenin üzülmesini istemem keşke gelse sizin için çok sevinirimUzman fatih bey teşekkürler olmayan evi arabayi satiyim mi 1.5 üste basmak için
Keşke dost işin şakası umarım gelir iyi niyetin için asla bir şey demem cansinUzman değilim iyi niyetli biriyim kimsenin üzülmesini istemem keşke gelse sizin için çok sevinirim