- 11,352
- 2,774
- 113
Sadece fb macindaki bir gol ve fio galibiyeti1 er goller kaldı
Sadece fb macindaki bir gol ve fio galibiyeti1 er goller kaldı
Tek gole kaldı fio önde1 er goller kaldı
Şimdi fener atar gelde dellenmeFio yedi
Geçmiş olsun dostolmadı geçmiş olsun
Sağlık olsun reisolmadı geçmiş olsun
Bende istiyorum 😁😁😁Tamam Enişte'ye ekleyelim @Kumbarabet Destek size zahmet
Nasıl ya ne diyerek çıkarıyorlar bunu@Kumbarabet Destek Dostum problem çıkartıyorlar bana. Dün 50k Net kaybım , bugün ise 30k net kaybım var. Şimdi 7k yatırıp kaybettim kayıp bonusu eklemiyorlar. Eksideyim görüyosun zaten bide size kılçıksız 82k kazandırmışım bana 7000 tl nin kayıp bonusunu vermiyor.
Bugün Toplam 50k yatırdım kaybettim sonra kayıp bonusu ile 27k çektim. Sonra 7k daha yatırdım kaybettim ve Çekimim daha yüksekmiş öyle diyor canlı destek. Rica ettim yinede eklemedi @Betriyal Destek ilgilenebilirsen sevinirimNasıl ya ne diyerek çıkarıyorlar bunu
Sabri bey kuponları basarken konuya bütün üyeler dolmuş adam kaybedince kimseden ses yok en büyk ayıbıda kumbara destek yapmış cvp bile vermemiş yazık valla kaybedenin dostu olmuyor@Kumbarabet Destek Dostum problem çıkartıyorlar bana. Dün 50k Net kaybım , bugün ise 30k net kaybım var. Şimdi 7k yatırıp kaybettim kayıp bonusu eklemiyorlar. Eksideyim görüyosun zaten bide size kılçıksız 82k kazandırmışım bana 7000 tl nin kayıp bonusunu vermiyor.
Kumbara bir daha foruma girmemişSabri bey kuponları basarken konuya bütün üyeler dolmuş adam kaybedince kimseden ses yok en büyk ayıbıda kumbara destek yapmış cvp bile vermemiş yazık valla kaybedenin dostu olmuyor
Dost geçmiş olsun cok yüklenme kendini heder ediyorsun bizde çok yasadık bunları gideni hiç kurtaramadım hep dahada battım hayırlı geceler