- 1,673
- 317
- 83
88-82
dost kumarda Allah'a sığınmak mıAllahım bize iman gücü ver başaralım şunuuu artık !!!
Açacağım can ciğerDost sende aç roll Bugün benden açanlar şanslı Belkide Sanada şans getirir
Ben geldim dost seyret şimdi nasıl won oluyor kuponlarAllahım bize iman gücü ver başaralım şunuuu artık !!!
İmam hatipliyim okuyup ufliyim miAllahım bize iman gücü ver başaralım şunuuu artık !!!
Harbiden isyan etmiyorum ama yeter yani bu nedir be agacım dunden😒😒😒 beri ya ulan gelecek artık biri yeterAllahım bize iman gücü ver başaralım şunuuu artık !!!
Makara yapıyorum ben zaten Budistimdost kumarda Allah'a sığınmak mı
Benim öyle İstanbulda dairem gitti agam sonu yk sakın sakın dilm cok yandı şuan 5 milyonluk daireyi 2021 de 450 bine satmak zorunda kaldılar bizimkiler hep bu muhabbetlerden cok şukur hepsini kapattımMerak etme aga yapçaz.. bi 20k daha borç aldım arkadaştan 30 k olarak ödicem ama benimde böyle lanet huylarım var işte borç alıp 20k, 30k ödicem diye söz veriom hep böle böle gidioz..
Bende şimdi işte yeni sattım 3 milyonluk daireyi 1m 100k ya.. Bide 600-700 ü tefelere gitti borca hep. Sürünüyoruz gördüğün gibi.Benim öyle İstanbulda dairem gitti agam sonu yk sakın sakın dilm cok yandı şuan 5 milyonluk daireyi 2021 de 450 bine satmak zorunda kaldılar bizimkiler hep bu muhabbetlerden cok şukur hepsini kapattım
AGA 1.50 git bence acele etme topluya topluya git bana kalırsaBeyler 20k ile 5 oran bi kombine yapmak mantıksız mı sizce ?