- 71,312
- 43,851
- 113
Hangi maçtayız cano kahvaltımı yaptım anca aç karna takip yoruyorMakara yapıyorum ben zaten Budistim
Hangi maçtayız cano kahvaltımı yaptım anca aç karna takip yoruyorMakara yapıyorum ben zaten Budistim
Öyle öyle vallaha öyle dogru kan emiciler agaBende şimdi işte yeni sattım 3 milyonluk daireyi 1m 100k ya.. Bide 600-700 ü tefelere gitti borca hep. Sürünüyoruz gördüğün gibi.
MantıksızBeyler 20k ile 5 oran bi kombine yapmak mantıksız mı sizce ?
Tebrikler bu geldi
AGA ben diyorum 1.50 1.50 git yada spen almak mantıklımı acaba verirmi işde oyun oda ayrı bir kumarMantıksız
Çok surebet yapmak istemiyorum ya sonradan bahane çıkarmasınlar diye, Lara çıkarmaz ama ne olur ne olmaz..Kanka jiline handikaplı maç sonu al @SabriBey takım reaksiyon gösteriyor
Hayalimdeki arkadaşMerak etme aga yapçaz.. bi 20k daha borç aldım arkadaştan 30 k olarak ödicem ama benimde böyle lanet huylarım var işte borç alıp 20k, 30k ödicem diye söz veriom hep böle böle gidioz..
İçeride mi bunlar
Adam 20.30 k basıyor nasıl bu rahatlikla maç veriyosun yatınca nolcakKanka jiline handikaplı maç sonu al @SabriBey takım reaksiyon gösteriyor