20kyla devam etcen kaybetcen verdiğini 25 25 geri alcan dost acil lazım diyeşuan 70k totalde para var. 90k acil bugun borç ödemem lazım onun için uğraşıyorum. Acaba 50k sını göndersem 20k ile mi devam etsem ama o zmn kaybedersek kötü olur.
20kyla devam etcen kaybetcen verdiğini 25 25 geri alcan dost acil lazım diyeşuan 70k totalde para var. 90k acil bugun borç ödemem lazım onun için uğraşıyorum. Acaba 50k sını göndersem 20k ile mi devam etsem ama o zmn kaybedersek kötü olur.
Oyle yapşuan 70k totalde para var. 90k acil bugun borç ödemem lazım onun için uğraşıyorum. Acaba 50k sını göndersem 20k ile mi devam etsem ama o zmn kaybedersek kötü olur.
Ödenen her zaman kardır çok iyi akil veririm ama uygulayamam ben senin yerinde olsam tereddüt etmeden oderdimşuan 70k totalde para var. 90k acil bugun borç ödemem lazım onun için uğraşıyorum. Acaba 50k sını göndersem 20k ile mi devam etsem ama o zmn kaybedersek kötü olur.
Gönder gönder gönderrrr spam atarım abi göndererrşuan 70k totalde para var. 90k acil bugun borç ödemem lazım onun için uğraşıyorum. Acaba 50k sını göndersem 20k ile mi devam etsem ama o zmn kaybedersek kötü olur.
Tebrikler
Ama o zmn 20k yı kaybedersek devam etçek bakiye kalmıcak..Ödenen her zaman kardır çok iyi akil veririm ama uygulayamam ben senin yerinde olsam tereddüt etmeden oderdim
Dost 40 gönderAma o zmn 20k yı kaybedersek devam etçek bakiye kalmıcak..
Amaa içinde -50 bin rahatlıgı olacakAma o zmn 20k yı kaybedersek devam etçek bakiye kalmıcak..
Senin gibi düşünceli dostlarım olaydı zamanında paradan şapka yapar gezerdik mahocumÇek şeytana uyma biraz daha cebine koy
Söyle düşün hadi hepsini kaybedersen ins öyle bisey olmazdaAma o zmn 20k yı kaybedersek devam etçek bakiye kalmıcak..
yada 30-30-30 3 part mı göndersekDost 40 gönder
35 İzmir yakışır hem aklı veren maho maho İzmirli bir atıfta bulunmuş olurDost 40 gönder
Haklısın dostum çok kötü olur aman bugün güzel günümüz..Söyle düşün hadi hepsini kaybedersen ins öyle bisey olmazda
Abi senin göndermeme gibi seçenegin yok hiç bir türlü göndereceksin her şekilde ama bence 30 30 a girme 40k gönder 30 k bakiye sen her türlü 10 k bile atsan 30 k yaparsınyada 30-30-30 3 part mı göndersek
Kardeş 20 k az değil 10 değil 5 k bas kardeş 50 k borcunu vermen mantıklı ufak ufak takıl çoğalt acelen nediryada 30-30-30 3 part mı göndersek
40 gönder 10 k kombine yap 20 k kenarda dursun öyle yapyada 30-30-30 3 part mı göndersek
Tecrübeyle sabit bu lanet işten borc odeyeceksen kazandikca eritecen borcu şu düşünce olursa şu kadar yapınca hepsininoderm dersen seni içeri almaya basladiginda günün sonunda sifir layacaksinAma o zmn 20k yı kaybedersek devam etçek bakiye kalmıcak..