- 10,744
- 3,415
- 113
Yenilerin önunu acalim eniste bu konuda sana katiliyorumKıyak mıyak hıkaye zaten dost uyelık oldu 6.5 sene nerdeyse artık birini sağlam çarpma zamanı geldi ondan dedim
Yenilerin önunu acalim eniste bu konuda sana katiliyorumKıyak mıyak hıkaye zaten dost uyelık oldu 6.5 sene nerdeyse artık birini sağlam çarpma zamanı geldi ondan dedim
Kımseyı çarpmadık bunca zaman dost taş olsa catlar bize de hak verYenilerin önunu acalim eniste bu konuda sana katiliyorum
Dost dün biri dm den yazdi gece borç istedi verdim bugün dedim bu kim kime ne verdim dm silmiş beğeni silmiş çocuk kayıp oltaya geldik herhaldeKımseyı çarpmadık bunca zaman dost taş olsa catlar bize de hak ver
Vbet bir tur giderHangi siteden devam etsek ya..? Kumbarabet'ede yara vermek istemiyorum çektik zaten
Haklisin eniste 6 senedir anca para verdik saglam carpma zamani geldi de geciyo bileKımseyı çarpmadık bunca zaman dost taş olsa catlar bize de hak ver
Hangi üye dost öylesini ifşa etDost dün biri dm den yazdi gece borç istedi verdim bugün dedim bu kim kime ne verdim dm silmiş beğeni silmiş çocuk kayıp oltaya geldik herhalde
6 senelik uyeymiydi goruyomusun eniste senden erken davrandiDost dün biri dm den yazdi gece borç istedi verdim bugün dedim bu kim kime ne verdim dm silmiş beğeni silmiş çocuk kayıp oltaya geldik herhalde
2022 de bıraktık biz dost para vermeyı herkesten topluyoruz sabrı reisi çarpmaya geldik ama Çetin ceviz çıktıHaklisin eniste 6 senedir anca para verdik saglam carpma zamani geldi de geciyo bile
Bilsem garip bir ismi vardı 12 k mesaji vardi neyse arada oluyor böyle seylerHangi üye dost öylesini ifşa et
Yöneticiler görebilir silinen mesajı büyük ihtimalle sorabilirsin kim diyeBilsem garip bir ismi vardı 12 k mesaji vardi neyse arada oluyor böyle seyler
Bu dm olaylari yemin ederim muge anlı gibi6 senelik uyeymiydi goruyomusun eniste senden erken davrandi
Dm de yok mu adıBilsem garip bir ismi vardı 12 k mesaji vardi neyse arada oluyor böyle seyler
Geçen sene her ay 270 ftn gelıyordu promosyondan maaş gibi anasını satsyım hayrını görmedik hiç alayını geldiği gün verdik
Yokda dost bosver ilk. Değil sonda olmucak 300 500 kazanıyoruz o ara dm mesaj geliyorDm de yok mu adı
Tüh zarardayız😂