- 8,239
- 5,611
- 113
Çekim ödendi yazıyor ancak para gelmedi arkadaşlar
Sana fazla bile atmış mahocanGeçen konu takip ettik adam 25 atmış 23 TL düştü
Kimin ahını aldım? Bizi başkasıyla karıştırma reis sözlerini bilip konuş bilen bilir biziO kadar ahh aldın gelmez kuponun 3 5 sene
Gelir birazdan sabriÇekim ödendi yazıyor ancak para gelmedi arkadaşlar
Balya kalın birazdan düşerÇekim ödendi yazıyor ancak para gelmedi arkadaşlar
Gelir simdiÇekimleride Havale yaptım bu arada malesef bugün Kumbarabetten 21k+58k
Ayıp ediyon yapar tabi Sabricimcuqqam34567
Esmermelek296
Enişte
Mülayim6060
dost (VİP)
Umutks41
Eyalet
Saldırayabi
Marinn
Lazistan
Danger30
Elmoradon
Şah
Keskin4455 canım dayım
Gedson
@dost Kanka parayı sana atsam dağıtımıda sen yaparmısın çok az mola veriyim çok kötü oldum
Yaparım da çok keser limit dolu agamcuqqam34567
Esmermelek296
Enişte
Mülayim6060
dost (VİP)
Umutks41
Eyalet
Saldırayabi
Marinn
Lazistan
Danger30
Elmoradon
Şah
Keskin4455 canım dayım
Gedson
@dost Kanka parayı sana atsam dağıtımıda sen yaparmısın çok az mola veriyim çok kötü oldum
Olsun 0 la kapatmadığımıza da şükreder olduk😅3333
Aslında şuan manyak bi kazanç yakalamadık zaten 70k vardı en son. Sabah 46k ile başlamıştım hatta.
AMa 0 lanıyoduk son kupondu diğerleri hep patladı çünkü bi ara stres yaptım saçma salak her şeye aldım Fener bahçe zaten kompe bitirdi bizi
Düşer hesaba bazen gecikme oluyorÇekim ödendi yazıyor ancak para gelmedi arkadaşlar
Abim bu işin piri sensinAyıp ediyon yapar tabi Sabricim
Alingansin takıldık reisKimin ahını aldım? Bizi başkasıyla karıştırma reis sözlerini bilip konuş bilen bilir bizi
Kumbara benim dm ye yazmış Sabri'nin hesaba 8 k ekliyorum sen roll yap diyorEkli dosyayı görüntüle 503191
ÖDendi gözüküyor ancak 8k eklendi bakiyeme bakalım 50k mı gönderckeler ne olcak anlamadım
Eyvallah o zaman kusuruma bakma kralAlingansin takıldık reis
Olsun dost ödesinler bir an önce
Bugünde helal yemedimcuqqam34567
Esmermelek296
Enişte
Mülayim6060
dost (VİP)
Umutks41
Eyalet
Saldırayabi
Marinn
Lazistan
Danger30
Elmoradon
Şah
Keskin4455 canım dayım
Gedson
Fırsat vermedin ki abin sabriyi koparacaktı uyanıklık yaptınAbim bu işin piri sensin