- 47,002
- 51,213
- 113
Kumbara matematik zayıf sizin@SabriBey Tebrik Ederim Kazancınız Daim Olsun. Aradığınız Para Kumbarada
Kumbara matematik zayıf sizin@SabriBey Tebrik Ederim Kazancınız Daim Olsun. Aradığınız Para Kumbarada
Ciddi misin ya5000 TL gönderdiler 50.000 gönderceklerine hey allahım ya
Bı sıfır eksik@SabriBey Tebrik Ederim Kazancınız Daim Olsun. Aradığınız Para Kumbarada
Borç aldım kanka totalde 90k parça parça en son 10k ile yaptım onuSayemde 50lik olmuşsun rica ederim
Yatırım havale olmadığı sürece fasa fiso ceza yemez.Takibe düşse bile ben ne bileyim kardeşim adamlar atmış haberim yok der geçersin.Yatırım sıkıntı yaratıyorHavaleden beni bitirceniz valla 3.kez havale olcak
Çek bize dost biz bitelim bir şey olmaz azdan az çoktan çok gider ilgilen destek dostHavaleden beni bitirceniz valla 3.kez havale olcak
Havale ile mi çekiyorsun dost5000 TL gönderdiler 50.000 gönderceklerine hey allahım ya
Fazladan 1 0 500 k eder yakma kendini dostFazladan bir sıfır atarız eksik atmayız endişeniz olmasın parça parça gönderim sağlıyordur finans ekibi
Umarim Kalan 8 ile borcu kapatip katlarsin reis..Borç aldım kanka totalde 90k parça parça en son 10k ile yaptım onu
At bakalım fazladan bi sıfır da şöyle gölgesinde serinleyelimFazladan bir sıfır atarız eksik atmayız endişeniz olmasın parça parça gönderim sağlıyordur finans ekibi
Söz ağızdan bir kere çıkar arkadaşlar fazladan atarız sözünü aldım ben duyanlar begensınFazladan bir sıfır atarız eksik atmayız endişeniz olmasın parça parça gönderim sağlıyordur finans ekibi
Ahahaha bırak cano ya kupon var diye çektirmediniz paramı bugün valla kızdım sizeFazladan bir sıfır atarız eksik atmayız endişeniz olmasın parça parça gönderim sağlıyordur finans ekibi
50 bin bu zamanda parca zaten neyin parca parcasi kumbara kardesFazladan bir sıfır atarız eksik atmayız endişeniz olmasın parça parça gönderim sağlıyordur finans ekibi
Kısa sürede tamamlanır Sabri Bey Güvenliğiniz Açısından Hesap Özetinizi Paylaşmayınız.
Profil fotosu değişmiş bu demek oluyor ki barıştıkAhahaha bırak cano ya kupon var diye çektirmediniz paramı bugün valla kızdım size