- 355
- 159
- 43
Sac ektiren memnun kalan varmi arayistayim yer konusunda..
Sac ekimi konusunda batman 1 numaradirSac ektiren memnun kalan varmi arayistayim yer konusunda..
aramizda kalsin benimde saclar seyreldi parayi bulursam bende ektirecem caktirmayinValla ne yalan söyleyim bende arıyorum
ahada aranan kan bulunmusturKardeşim ben sac ekimi işiyle uğraşıyorum. Yurtdisindan hasta getiriyoruz, acentam var. Ciddiysen bana yazabilirsin. Bos muhabbetse zaman calmayalım iyi günler
Istanbul anadolu yakası bu arada onu da belirteyimKardeşim ben sac ekimi işiyle uğraşıyorum. Yurtdisindan hasta getiriyoruz, acentam var. Ciddiysen bana yazabilirsin. Bos muhabbetse zaman calmayalım iyi günler
ben de düşünüyorum bunu da aman dikkat et her yerde yaptırma instagramda birkaç yer işaretine attığım yer vardı silmediysem paslarımSac ektiren memnun kalan varmi arayistayim yer konusunda..
Tamam la yasak diyom konuşuruz sonra lan ya hahajajajajSac ekimi konusunda batman 1 numaradir
Kral heryer saç ekimi dolu ben ariyorumki doğru düzgün işin ehli olan bi yer arıyorumKardeşim ben sac ekimi işiyle uğraşıyorum. Yurtdisindan hasta getiriyoruz, acentam var. Ciddiysen bana yazabilirsin. Bos muhabbetse zaman calmayalım iyi günler
Maykocugum ne güldün ak ona adam forumda baska forum konusuyor tam banlik puhahhaa yanmayalim dedikTamam la yasak diyom konuşuruz sonra lan ya hahajajajaj
😁😁
Vallahi suvat agam sesli güldüm dün akşam Rabbım de seni güldürsün daim ya koptum vallaha😁😁Maykocugum ne güldün ak ona adam forumda baska forum konusuyor tam banlik puhahhaa yanmayalim dedik
Puahaha iyi bakalim cem yilmaz bir bilete 3k aliyor sen beles guluyon sukret puahhhaVallahi suvat agam sesli güldüm dün akşam Rabbım de seni güldürsün daim ya koptum vallaha😁😁
Kardeşim ben bu işi yapıyorum diyorum. Bu işten ekmek yiyorsam iyi iş çıkıyor demek ki neyse bol şans sanaKral heryer saç ekimi dolu ben ariyorumki doğru düzgün işin ehli olan bi yer arıyorum
Foncu canım hocam bunu begendi😁Puahaha iyi bakalim cem yilmaz bir bilete 3k aliyor sen beles guluyon sukret puahhha
İstanbul hairline Ertem de orda ektirmiştiSac ektiren memnun kalan varmi arayistayim yer konusunda..
Batman diyoz ya dost ciddiyim sac ekiminin piyasasi orada istanbulda da var ama iyisini bulmak zor batmanida biraz ararstir en iyisine git bu konuda herkes hemfikirdirKral heryer saç ekimi dolu ben ariyorumki doğru düzgün işin ehli olan bi yer arıyorum
Dun 3k son adimda patladik yine klasik aksamda eurolig maclari var para laizm puahhaa fon işine giricez mecburFoncu canım hocam bunu begendi😁
Nazar degdi suvat agam Allah büyük aksam ola hayrola bülten güzel aksamaDun 3k son adimda patladik yine klasik aksamda eurolig maclari var para laizm puahhaa fon işine giricez mecbur
Buyrun efendim nasıl yardımcı olabilirimDun 3k son adimda patladik yine klasik aksamda eurolig maclari var para laizm puahhaa fon işine giricez mecbur