- 56,490
- 30,656
- 113
Foncu para lazim diye girdik işe ondan cikmaz bisey pyahhaaBuyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim
Foncu para lazim diye girdik işe ondan cikmaz bisey pyahhaaBuyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim
Ahanda geldi borsa baronu canım hocammm gelişin yeterBuyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim
Bu devirde çalışmak mı kaldı suvatımFoncu para lazim diye girdik işe ondan cikmaz bisey pyahhaa
Yok iş derken arayiş anlaminda puahhahaBu devirde çalışmak mı kaldı suvatım
Dmden attığım ibana 10k atar mısın dostYok iş derken arayiş anlaminda puahhaha
Ciddi ciddi atmis bide rapolayalimda bir hava al puhahahaDmden attığım ibana 10k atar mısın dost
İşleminizi kontrol ediyorum ...Dmden attığım ibana 10k atar mısın dost
Not aldım dost eyvallahSaç ekimi Estethica da yapılır. Başka yere bakma boşuna. Bir de kel isen hiç girme bu toplara. Seyrek ise ektir.
Hocam zaten kime sorsam iyi yapıyorum diyor şikayet vara bakiyorum firmanin , şikayet dolu cayiyorum doğrudur iyi yapiyorsundur bi iletişime geçelim senle kotulemedim seni bilmiyorumKardeşim ben bu işi yapıyorum diyorum. Bu işten ekmek yiyorsam iyi iş çıkıyor demek ki neyse bol şans sana
Kral batman bana 1300km uzak manyak olurum o yoldaBatman diyoz ya dost ciddiyim sac ekiminin piyasasi orada istanbulda da var ama iyisini bulmak zor batmanida biraz ararstir en iyisine git bu konuda herkes hemfikirdir
Dönüşte ektirdigin saclarda dökülür.ucakla gelKral batman bana 1300km uzak manyak olurum o yolda
Minoxidil kullan aga ben yeni basladim 4-5 ayda ciddi sonuçları goruyosunSaç dökülmesinin önüne geçebilen varmi acaba
Sac ekimi basit bir iş degil dost ucak biletide alabilirsin yaniKral batman bana 1300km uzak manyak olurum o yolda
Yuzde yuz sonuc cogu insan almıyor bilgin olsun. Seyrek halde çıkıyor ektirdiginde belli oluyor her türlü.paraya yazık.Sac ektiren memnun kalan varmi arayistayim yer konusunda..
Abdullah ünal tesvikiye kulfetli ama cok iyiSac ektiren memnun kalan varmi arayistayim yer konusunda..
Esrar tohumu ekerler aq kafaya oradaSac ekimi konusunda batman 1 numaradir