5 atar o 2-2 kaldı ya onun acısını çıkarırBarcelona da Messi yok diye bunları diyorlar dost hep @Pikaçuu ama 11 rahat olacak 😁
5 atar o 2-2 kaldı ya onun acısını çıkarırBarcelona da Messi yok diye bunları diyorlar dost hep @Pikaçuu ama 11 rahat olacak 😁
Al dost senin şerefin yeter.Gelirse 650 daha dağıtıma ekleyinBana kalsa marailya maçına 2 gol daha alırım da girmeyelim o topaEkli dosyayı görüntüle 307465
Sence 5 korner daha çıkarmı bu skorla barça dan acep dep katkı verirmikiŞimdi Barça 70 e kadar işi bitirelim
Korner oynadık gol yağdı senaryosu için verdim dostBarçaya golOynamak diğer kupona ihanet olur reis boşver
Yok teis messi olsa daha kmtü adam topla orta açmıyor pas hatası yapmıyor Kİ korner olsun attığı gol 😂Barcelona da Messi yok diye bunları diyorlar dost hep @Pikaçuu ama 11 rahat olacak 😁
Bak o da çok doğru senaryo 😂kurtarma parası oluyor resmenKorner oynadık gol yağdı senaryosu için verdim dost
Bol şans dostumAl dost senin şerefin yeter.Gelirse 650 daha dağıtıma ekleyinEkli dosyayı görüntüle 307466
Valla Barça 3.4 için saldırır benceSence 5 korner daha çıkarmı bu skorla barça dan acep dep katkı verirmiki
Eyvallah Almancı dostumAl dost senin şerefin yeter.Gelirse 650 daha dağıtıma ekleyinEkli dosyayı görüntüle 307466
Gördü ve yükseltti 😁Al dost senin şerefin yeter.Gelirse 650 daha dağıtıma ekleyinEkli dosyayı görüntüle 307466
Şansımız bol olsun 😁Al dost senin şerefin yeter.Gelirse 650 daha dağıtıma ekleyinEkli dosyayı görüntüle 307466
Bol şanslarAl dost senin şerefin yeter.Gelirse 650 daha dağıtıma ekleyinEkli dosyayı görüntüle 307466
Gelmezsede Erhan ve Recebe atış serbest dostlar2 kuponun gelmesi halinde 1.6K dağıtım yaparız dostlar
Liste burda teşekkürlerGorduklerımı yazıyorum sen devam ettır
Pikacu enıste abree pehlıvan tayfun sully mustafa1954 yumı