- 11,743
- 5,748
- 113
Ama hocam bizim marsilya daha rahattı one tek bassayfık keşkeBana ınancınız gosterımı yaşarttı 😂
Ama hocam bizim marsilya daha rahattı one tek bassayfık keşkeBana ınancınız gosterımı yaşarttı 😂
Dost dünya yalan.Sevgiler yalan insanlar kahpe çiğsüt emmişler Allah çarpsın bakKuponu boskoy gönül işinde yardımcı olabcegimiz bişey varmı derdine derman olalım
Cok emınım kornerden yanıltmazRecep won olmazsa foruma 2 gün girme bence dost Erhan seni çiğçiğ yer uyandırayım 😂
Yaramı deşiyosunn şuanDost dünya yalan.Sevgiler yalan insanlar kahpe çiğsüt emmişler Allah çarpsın bak
Dost aklında bulunsun İspanya maçına 10.5 üstü gol gelir ama korner mümkün değil adamlarin maçlarını biraz izle bence masa tenisi oynar gibi futbol oynuyorlar iğne deliğinden pas atıyorlar korner dediğin şey kanat toplarının ağırlıkta olduğu maçlarda aktiflesir umarım yanilirim ama bu tecrübeye servet doktum oradan biliyorum78 e kadar won olur o
Bende böyle düşünüyordum dost bir ara çıkar öyle düşündüklerini hayatından düzeliyor durum oylelerini takma kafayaDost dünya yalan.Sevgiler yalan insanlar kahpe çiğsüt emmişler Allah çarpsın bak
Gelirse? 😁Dost aklında bulunsun İspanya maçına 10.5 üstü gol gelir ama korner mümkün değil adamlarin maçlarını biraz izle bence masa tenisi oynar gibi futbol oynuyorlar iğne deliğinden pas atıyorlar korner dediğin şey kanat toplarının ağırlıkta olduğu maçlarda aktiflesir umarım yanilirim ama bu tecrübeye servet doktum oradan biliyorum
Izle ve gor ızlıyodum macı kanatlarda koseye cok ınıyolarDost aklında bulunsun İspanya maçına 10.5 üstü gol gelir ama korner mümkün değil adamlarin maçlarını biraz izle bence masa tenisi oynar gibi futbol oynuyorlar iğne deliğinden pas atıyorlar korner dediğin şey kanat toplarının ağırlıkta olduğu maçlarda aktiflesir umarım yanilirim ama bu tecrübeye servet doktum oradan biliyorum
Ben neden yiyeyim dost ne zaman 500 at dedim de atmadin ayıp ediyonRecep won olmazsa foruma 2 gün girme bence dost Erhan seni çiğçiğ yer uyandırayım 😂
Dost Recep bir maça oynadiysa betco listeden kaldırıyor , haberin olsunRecep verdiyse kesin tutar
Aynen hele barça çok iğrenç yani çok zor su an 10 oram gibi birşey gözümde -2-0 olmasa neyse de yine de şans tabiDost aklında bulunsun İspanya maçına 10.5 üstü gol gelir ama korner mümkün değil adamlarin maçlarını biraz izle bence masa tenisi oynar gibi futbol oynuyorlar iğne deliğinden pas atıyorlar korner dediğin şey kanat toplarının ağırlıkta olduğu maçlarda aktiflesir umarım yanilirim ama bu tecrübeye servet doktum oradan biliyorum
Bence de nedense en çok korner İspanya ve Portekiz de oluyor 😁Dost aklında bulunsun İspanya maçına 10.5 üstü gol gelir ama korner mümkün değil adamlarin maçlarını biraz izle bence masa tenisi oynar gibi futbol oynuyorlar iğne deliğinden pas atıyorlar korner dediğin şey kanat toplarının ağırlıkta olduğu maçlarda aktiflesir umarım yanilirim ama bu tecrübeye servet doktum oradan biliyorum
Erhan 1 maç ver senin içinde 500 basacam lan.Gelirse onuda dağıtalımBen neden yiyeyim dost ne zaman 500 at dedim de atmadin ayıp ediyon