Aga baska forumda etkinlik açmışlar da dün 7-7 yaptım 8. Adımda patladım ben 🤭O ne la
Aga baska forumda etkinlik açmışlar da dün 7-7 yaptım 8. Adımda patladım ben 🤭O ne la
Bence embild yada lebronMaça 1.16 dk var en çok sayıyı kim atar dostlar
LeBron diyorum bendeBence embild yada lebron
Embiid bence yapamaz ya. Lebronu yapacaklar bence son all starı sanırım yaşı geçti bayaBence embild yada lebron
38Embiid bence yapamaz ya. Lebronu yapacaklar bence son all starı sanırım yaşı geçti baya
Bu hesaba göre 25.ci adım 3.50 oran olmak zorunda mı oluyor morukKanka her adım şöyle
1. Adım 1.10 oram
2. Adım 1.20 bu şekilde gidiyor
LeBron gençlerin önünü açabilir o sakatEmbiid bence yapamaz ya. Lebronu yapacaklar bence son all starı sanırım yaşı geçti baya
10 adım dedi dostBu hesaba göre 25.ci adım 3.50 oran olmak zorunda mı oluyor moruk
Kanka ama 10 adım da bitiyor yani 2 oran en son bilince 25 K frebet ekliyorlar ama o zorBu hesaba göre 25.ci adım 3.50 oran olmak zorunda mı oluyor moruk
6.00 ydi 5.00 yapmışlar5 orandan bassak mı aceba 100 e 500 temiz
Akıl oyunu mu yapıyorlar aceba6.00 ydi 5.00 yapmışlar
Matematik hocama iteleyimKanka ama 10 adım da bitiyor yani 2 oran en son bilince 25 K frebet ekliyorlar ama o zor
3 kombine 1.9 dan freebet geçen biri bildi. 60 küsür K çekti
Bencede. Lebron verilir gibi temiz duruyor 30 üzeri bile atarEn garanti 2 şecenek var All star da
LeBron 25.5 üst 1.85 oran
235 üst 1.85 oran ama kaldırmışlar şuan
James bırakmazParayi kaldıran en çok sayıyı kim atar bahsini bilen olur çok karmaşık oranlar da uçmuş