O da çok zor bence Ya hepsi potansiyel kokan oyuncular 😂birine alsam diğeri ürkütüyorParayi kaldıran en çok sayıyı kim atar bahsini bilen olur çok karmaşık oranlar da uçmuş
O da çok zor bence Ya hepsi potansiyel kokan oyuncular 😂birine alsam diğeri ürkütüyorParayi kaldıran en çok sayıyı kim atar bahsini bilen olur çok karmaşık oranlar da uçmuş
3.60James bırakmaz
LeBron olmazsa doncic olur curryde yok şovu ya o yapar yada lillardLeBron benden bu kadar diye fazla kendini göstermek istemeyebilir adam kırılacak en iyi rekoru kırdı gençlere bırakabilir tek sıkıntı o
lillard yada Doncic de olabilir Tatum bence 4 seçenek var Lebronla birlikteLeBron olmazsa doncic olur curryde yok şovu ya o yapar yada lillard
Embiid MVP olamaz350-350
Lebronla embidd bassam aslında 1500 çepte ama saçma olır
Tarım görev adamı şov yapana verirler tatum orta sahadan elli tane denese girmez ama lillard doncic sokarlillard yada Doncic de olabilir Tatum bence 4 seçenek var Lebronla birlikte
Getirttin kuponu heraldeBen lebrona basıcam baba mvp denicem 700 misli çekim gelirse
235 barem olan macta LeBron 26 sayı atamaz mi en garanti bana o geliyorTarım görev adamı şov yapana verirler tatum orta sahadan elli tane denese girmez ama lillard doncic sokar
Getirdi çekti bile yüz de bana attiGetirttin kuponu heralde
Atamayabilir dostum belli olmuyor235 barem olanacta LeBron 26 sayı atamaz mi en garanti bana o geliyor
Kesin atar dost bas evi arabayı235 barem olan macta LeBron 26 sayı atamaz mi en garanti bana o geliyor
Tabi dediğin gibi belli olmaz 26 sayı atmazsa MVP olamaz zatenAtamayabilir dostum belli olmuyor
Ev araba benim üstüme değil dost 😁Kesin atar dost bas evi arabayı
Basket tekli tarzım değil hem kalmadı kurudum 30 basmistim LeBrona MVP onu bekliyorum izlerim genelde All star maçlarınıKesin atar dost bas evi arabayı
Bol şans dostumBasket tekli tarzım değil hem kalmadı kurudum 30 basmistim LeBrona MVP onu bekliyorum izlerim genelde All star maçlarını