Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / All Star

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Kapatın konuyu dostlar kalp kırmaya değmez maç başlasa da izlesek

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Vallahi anlamadım birşey neden küfür etti neden böyle birşey yaptı

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Curry yok Durant yok Harden yok nasıl All Star maçı olacak merak ediyorum

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Doncic var Morant var Lillard var Tatum var bunlardan biri şov yapar bugün LeBron ve Giannis dışında 😁

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,186
154,297
113
Beyler neden bir birinizi zorluyorsunuz
Neden sadece bilgi alışverişi yapıp kuponu takip etmiyorsunuz
Ne güzel maç olacak herkes takip edip zevk alacak
Sadece bir birinizle uğraşıyorsunuz
bazı şeyleri alttan almasını bilin kalp kırmayın
Saygısızlık yapanı yönetime bildirin gerekeni yapalım

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,455
5,526
113
Yorma kafanı dost ortalık karıştı neler oldu neler kuşlar oldu böbrekler uçtu falan komik yerlerini hatırla sen😁😁😁😁😁
Yani şu anda yemin ediyorum yönetimi çok iyi anlıyorum.Bir daha benim hiçbir kuponumda dağıtım yapılmayacak arkadaşlar.Konularda kesinlikle paraya dair sohbet geçmesin.Ona göre takip eden olur veya olmaz bu hiç önemli değil.Bunu bilerek takip etsin.Yönetimi şu anda anlıyorum.Ayıp yemin ediyorum ayıp bir şeyler yapmak yaramıyor burada

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Beyler neden bir birinizi zorluyorsunuz
Neden sadece bilgi alışverişi yapıp kuponu takip etmiyorsunuz
Ne güzel maç olacak herkes takip edip zevk alacak
Sadece bir birinizle uğraşıyorsunuz
bazı şeyleri alttan almasını bilin kalp kırmayın
Saygısızlık yapanı yönetime bildirin gerekeni yapalım
Bişey demedik dost tecrübeliyiz bizde zidane gibi kafa atmasını biliriz ama kariyerimiz biter mahfoluruz 😂😂 valla o arkadaş dışında kimse küfür etmedi sadece olayı anlamaya çalıştık

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Yani şu anda yemin ediyorum yönetimi çok iyi anlıyorum.Bir daha benim hiçbir kuponumda dağıtım yapılmayacak arkadaşlar.Konularda kesinlikle paraya dair sohbet geçmesin.Ona göre takip eden olur veya olmaz bu hiç önemli değil.Bunu bilerek takip etsin.Yönetimi şu anda anlıyorum.Ayıp yemin ediyorum ayıp bir şeyler yapmak yaramıyor burada
İstisnalar kaideyi bozmaz dost tabi sen bilirsin senin kararın saygı duyarım küfür vardı birtek sinir bozucu o da halloldu

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Yani neler neler oldu derken komik şeyler oldu demek istedim ben küfür harici

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,455
5,526
113
Ya adam kumar oynuyordu bakiyesi 400 küsürdü parayı 600 yapmam lazım falan yazmıştı.Bende iyi niyetle eğer borcun harcın varsa oynama çek ben üstünü tamamlayayım dedim yok oynayacağım dedi oynadı kaybetti.Ardından 2 saat sonra gelmiş 100 yaptım parayı 50 atta 150 ye tamamla 150 basayım dağıtım yaparım diyor.Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir kafa

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Ya adam kumar oynuyordu bakiyesi 400 küsürdü parayı 600 yapmam lazım falan yazmıştı.Bende iyi niyetle eğer borcun harcın varsa oynama çek ben üstünü tamamlayayım dedim yok oynayacağım dedi oynadı kaybetti.Ardından 2 saat sonra gelmiş 100 yaptım parayı 50 atta 150 ye tamamla 150 basayım dağıtım yaparım diyor.Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir kafa
Onu çıkart hayatından takma kafana gereken cevabı aldı

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Ya boşver dostum kimseye iyilik falanda yapma iyilik arayan adamın burada işi ne :)