- 26,398
- 28,121
- 113
Shellac dostum geldiğine göre bura karışmış
Yaşı ufak herhalde boşver kumar adamı bozuyorYa adam kumar oynuyordu bakiyesi 400 küsürdü parayı 600 yapmam lazım falan yazmıştı.Bende iyi niyetle eğer borcun harcın varsa oynama çek ben üstünü tamamlayayım dedim yok oynayacağım dedi oynadı kaybetti.Ardından 2 saat sonra gelmiş 100 yaptım parayı 50 atta 150 ye tamamla 150 basayım dağıtım yaparım diyor.Bu nasıl bir mantık bu nasıl bir kafa
Bundan sonra hiçbir konuda dağıtım yok dost.Ona göre takip etsin edecek olan dostlar olursaYa boşver dostum kimseye iyilik falanda yapma iyilik arayan adamın burada işi ne
İyiki burda değildin dostShellac dostum geldiğine göre bura karışmış
Bende görmedim ya mesajlar silinmişİyiki burda değildin dost
Boşver dost moralimizi bozdu gitti awBende görmedim ya mesajlar silinmiş
Senmi 56 yaptın ortalığı shellac dostumu neden kizdiryorsun cnmİyiki burda değildin dost
Yok kanki ben bişey yapmadım kendilinden oldu küfürü yiyende ben oldum awSenmi 56 yaptın ortalığı shellac dostumu neden kizdiryorsun cnm
GaagahghsghYok kanki ben bişey yapmadım kendilinden oldu küfürü yiyende ben oldum aw
Niye heryerde zararlı çıkıyon gardasim la sen Çokta mülayim adamsınYok kanki ben bişey yapmadım kendilinden oldu küfürü yiyende ben oldum aw
Esegim ondan aw başka niye olacak kemal Sunal gibi meraklı köfteciNiye heryerde zararlı çıkıyon gardasim la sen Çokta mülayim adamsın
Demi iyi bilirdim ben onu demek ki iyi tanımak lazımmışGram keyif bırakmadı arkadaş
Direk küfür etti ilginç ortada birşey de yoktu bir de köpek gibi kuponu beğendin felan dedi ayıp etti bugün bizde olur onda olmaz yarın onda olur bizde olmaz paylaşırdikDemi iyi bilirdim ben onu demek ki iyi tanımak lazımmış