- 2,457
- 5,528
- 113
TebriklerBu maçı gördüm banko dedim.Keşke sizin kombineyede yazsaydım.Direk oturdu 2 küsür oranEkli dosyayı görüntüle 308706
Sağol dostBol şans dostlar
TebrıklerBu maçı gördüm banko dedim.Keşke sizin kombineyede yazsaydım.Direk oturdu 2 küsür oranEkli dosyayı görüntüle 308706
Tebrikler dost kazancın daim olsunBu maçı gördüm banko dedim.Keşke sizin kombineyede yazsaydım.Direk oturdu 2 küsür oranEkli dosyayı görüntüle 308706
Tebrikler aga olsun sen kazan daBu maçı gördüm banko dedim.Keşke sizin kombineyede yazsaydım.Direk oturdu 2 küsür oranEkli dosyayı görüntüle 308706
30 doların zararı çıkmış güzelBu maçı gördüm banko dedim.Keşke sizin kombineyede yazsaydım.Direk oturdu 2 küsür oranEkli dosyayı görüntüle 308706
Bize yazsan buda yatardi kapanmis sanslar tebrikler sana dostBu maçı gördüm banko dedim.Keşke sizin kombineyede yazsaydım.Direk oturdu 2 küsür oranEkli dosyayı görüntüle 308706
Tebriklerr kazancın daim olsunBu maçı gördüm banko dedim.Keşke sizin kombineyede yazsaydım.Direk oturdu 2 küsür oranEkli dosyayı görüntüle 308706
Ağzına kürekle vururumOzur dılerım