- 59,504
- 26,738
- 113
Yav abiler canınızı sağolsun bırakın
Senın geldı demıCanımız sağolsun kardo
30 oldu harbiden1/10 saniye var umut var 🙂
Gardaş tek at sen yaw görüyon bizi dökülüyozDost ben sizin şansınıza alıyorum.Başkasının yerine oynadığımda ben hep lose oluyorum.Şimdi sizin yerinize basarım kaybederim sinirle 100K veririm kendimi biliyorum 😂 O yüzden tek maç yada kombine siz berin basayım
Sen kendi düşünceni bas benceDilerseniz tek maç verin basayım dostlar.600 basmış oluyorum sonuç olarak.1.85 falan verseniz 600 e yakın kâr olur dağıtırız siz bilirsiniz daha garanti olur
Yok mu la kendine güvenen bir babayiğit 😂Gardaş tek at sen yaw görüyon bizi dökülüyoz
Herkesin n maç vermesi yerine sen birine söyle o maçı versn o piti piti yapDilerseniz tek maç verin basayım dostlar.600 basmış oluyorum sonuç olarak.1.85 falan verseniz 600 e yakın kâr olur dağıtırız siz bilirsiniz daha garanti olur
İkisi de olur kardo seç beğen alDilerseniz tek maç verin basayım dostlar.600 basmış oluyorum sonuç olarak.1.85 falan verseniz 600 e yakın kâr olur dağıtırız siz bilirsiniz daha garanti olur
Masa tenisi oynamam dost.Çöpe atalım daha iyi@ŞAH reşs bence masa tenisi master liglerine gir içinden geçen yeni bi maça 109 filan ğst ver en temizi oranlar yakın olan bi maça. Yüzde 70 olasıyla üst bitiyor o maçlar