- 4,819
- 1,856
- 113
İlk yarı 2-0 güzel
Aynen dost 1500 veriyor ne yapayım 🥺@sahgec09 besiktas az hızlı olsa 3 4 olmuştu ama yinede iyi gelecek gibi
3.5 ust olur dost rahat ol yinede sen bilirsinBu maçın hakkı 4-0 gibi
3 1Bu maçın hakkı 4-0 gibi
İçinden geleni yap dost bence gelir bu maç bol şansArkadaşlar ne yapayım sizce son maç kendi tuttuğum takım milli ara sonrası iyi bir maç olacak ve gollü geçer diyorum sizce bozayim mi ne yapayım ya da bekleyip gelirse 3 dosta 100 Payfix yapalım 🙏🥺
Ekli dosyayı görüntüle 640492Ekli dosyayı görüntüle 640493Ekli dosyayı görüntüle 640493
Dostum yeni gördüm ben olsam bozdurmam 2 dk da 2 gol bile gelir zemin çok iyi konya da kapanmıyor maçı izliyorum umarım gelirAynen dost 1500 veriyor ne yapayım 🥺
Bol şans ne hissediyorsan onu yap kral içinden gelen sesi dinleArkadaşlar ne yapayım sizce son maç kendi tuttuğum takım milli ara sonrası iyi bir maç olacak ve gollü geçer diyorum sizce bozayim mi ne yapayım ya da bekleyip gelirse 3 dosta 100 Payfix yapalım 🙏🥺
Ekli dosyayı görüntüle 640492Ekli dosyayı görüntüle 640493Ekli dosyayı görüntüle 640493
Kupon kazansaydi şike yapmış olacakmydiBeşiktaş bu maçta şike yapmıştır!Daha da ötesi yok
Kuponun kazanmayacagini zaten 60 da anladımKupon kazansaydi şike yapmış olacakmydi
KazanmaKupon kazansaydi şike yapmış olacakmydi
Ben objektif bakan bir taraftarım dost öyle diğer takım taraftarları gibi ağlamam direk neyse onu söylerim Beşiktaş bir aydır çöp zatenKupon kazansaydi şike yapmış olacakmydi
Beşiktaş'ın bir aydır çöp olduğunu görüyorsunda neden 3.5 üst gibi bir seçim yaptınKazanma
Ben objektif bakan bir taraftarım dost öyle diğer takım taraftarları gibi ağlamam direk neyse onu söylerim Beşiktaş bir aydır çöp zaten