Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Sahtiyan / En Yakın Tahmine Ödül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Demirtaas

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
17
8
Merhaba arkadaşlar
Bets10 da dün akşam saat 22.38 de mefete yöntemiyle 10k ilk çekim talebi oluşturdum. An itibari ile henüz gelmedi. Sizce ne zaman gelir ? Geliş saatini en yakın tahmin eden bir arkadaşa 100 TL...
Herkese bol şanslar
Saat 1 de

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,905
47,769
113
Merhaba arkadaşlar
Bets10 da dün akşam saat 22.38 de mefete yöntemiyle 10k ilk çekim talebi oluşturdum. An itibari ile henüz gelmedi. Sizce ne zaman gelir ? Geliş saatini en yakın tahmin eden bir arkadaşa 100 TL...
Herkese bol şanslar
Benim tahminim kotu o yuzden pas geciyim.tbrkler cok guzel para.gs mcinin bonusu ilemi yaptin bu parayi.bnde katilckdim ara bulup oynayamadik 😌

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,905
47,769
113
Merhaba arkadaşlar
Herkese bol şanslar
Ilk cekim derken daha cekicek parami var la icerde 😁

redbull0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
394
63
Merhaba arkadaşlar
Herkese bol şanslar
Saat 14.02 de gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...