- 3,858
- 3,064
- 113
11:23
Saat 1 deMerhaba arkadaşlar
Bets10 da dün akşam saat 22.38 de mefete yöntemiyle 10k ilk çekim talebi oluşturdum. An itibari ile henüz gelmedi. Sizce ne zaman gelir ? Geliş saatini en yakın tahmin eden bir arkadaşa 100 TL...
Herkese bol şanslar
Benim tahminim kotu o yuzden pas geciyim.tbrkler cok guzel para.gs mcinin bonusu ilemi yaptin bu parayi.bnde katilckdim ara bulup oynayamadik 😌Merhaba arkadaşlar
Bets10 da dün akşam saat 22.38 de mefete yöntemiyle 10k ilk çekim talebi oluşturdum. An itibari ile henüz gelmedi. Sizce ne zaman gelir ? Geliş saatini en yakın tahmin eden bir arkadaşa 100 TL...
Herkese bol şanslar
Ilk cekim derken daha cekicek parami var la icerde 😁Merhaba arkadaşlar
Herkese bol şanslar
Saat 14.02 de gelirMerhaba arkadaşlar
Herkese bol şanslar
Teşekkürler dostum. Bonus ile değilBenim tahminim kotu o yuzden pas geciyim.tbrkler cok guzel para.gs mcinin bonusu ilemi yaptin bu parayi.bnde katilckdim ara bulup oynayamadik 😌
lik eki yanlışlıkla ilke dönüşmüşIlk cekim derken daha cekicek parami var la icerde 😁
20:00 de senin olsun baskan. Bence geç gelirBenim tahminim kotu o yuzden pas geciyim.tbrkler cok guzel para.gs mcinin bonusu ilemi yaptin bu parayi.bnde katilckdim ara bulup oynayamadik 😌
Bence sen kazanacan dost21:42 de gelir
Yok beeBence sen kazanacan dost