Enişte profil fotoyu leopar yap bak nasıl dönüyo şansbolsans dost Guzel Secim
Enişte profil fotoyu leopar yap bak nasıl dönüyo şansbolsans dost Guzel Secim
iş atarlar Basımızı belaya sokarız enısteEnişte profil fotoyu leopar yap bak nasıl dönüyo şans
Bırak şakayı güzel bi kupon yapalım 500 e 50 bin den başkası kurtarmaziş atarlar Basımızı belaya sokarız enıste
bugun mutlu gunum Enıste Hatay Kucaktan ındırmedı Bazılarıda Ölü taklıdı Yapıyor okanın aglaması Da kurtaramadıBırak şakayı güzel bi kupon yapalım 500 e 50 bin den başkası kurtarmaz
Helal olsun enişte mutluluğunu gizli tut bu millet göt gözü kalırbugun mutlu gunum Enıste Hatay Kucaktan ındırmedı Bazılarıda Ölü taklıdı Yapıyor okanın aglaması Da kurtaramadı
Abi ben de eleştiriyorum da Senin gibi mi geçen bana azar çektin şuan sen yapıyorsun üstelik beni yanlış anlayıp azar çekmiştibbugun mutlu gunum Enıste Hatay Kucaktan ındırmedı Bazılarıda Ölü taklıdı Yapıyor okanın aglaması Da kurtaramadı
Okan kendini kovduracak bu gidişle. Eşşek oğlu eşşek. Kerem'den 10 numara çıkmıyor işte arkadaş neyi zorluyorsun.Bi Galatasaray'lı olarak doğru seçim yapmışsın bu maç bizim yontulma maçımız olabilir öyle de demiştim zaten
Ben de Galatasaraylıyım sana şimdi bi sebep sunarım yerinde duramazsınFenerlyim yeterli bi sebeptir galiba
Derbiydi bu dost volkan intikamı soğuk yerVolkan zayıf rakibine acımamış 🤣 Tebrikler dostum güle güle harca
Ben seni Tenzi Ederek soyluyorum Canım benım Diger papaganları bılıyon yaa onalara lafımAbi ben de eleştiriyorum da Senin gibi mi geçen bana azar çektin şuan sen yapıyorsun üstelik beni yanlış anlayıp azar çekmiştib
Kafaya takmaya gerek yok olur böyle mağlubiyetlerMağlubiyeti dibine kadar hak ettik uzun zamandır bu kadar ciddiyetsiz isteksiz bir takım izlememiştim. Okan Buruk bir şeylerden ders alır umarım.
He tamam abiBen seni Tenzi Ederek soyluyorum Canım benım Diger papaganları bılıyon yaa onalara lafım