Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan / Hatay Mı Hata Mı?

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Ya abi skeyim okan buruğun anasınıbrmzaten bayern ilk maçında da okana sövdüm değişiklikleri geç yaptı ama gelmiş Konuya beddua falan ediyor takımıma b
Bir insan göz göre göre nasıl bu kadar hata yapar inanılmaz. Yanındaki adamlar hiç söylemiyor mu buna hocam Kerem'den 10 numara olmaz oraya Mertens veya Ziyech koyalım sola Kerem veya Zaha'yı koyalım demiyor mu akıl tutulması resmen. Ayrıca takımın bu kötü kondisyonunun sebebi Okan hoca sezon başı İtalyan kondisyoner ekibini göndertmişti...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Bir insan göz göre göre nasıl bu kadar hata yapar inanılmaz. Yanındaki adamlar hiç söylemiyor mu buna hocam Kerem'den 10 numara olmaz oraya Mertens veya Ziyech koyalım sola Kerem veya Zaha'yı koyalım demiyor mu akıl tutulması resmen. Ayrıca takımın bu kötü kondisyonunun sebebi Okan hoca sezon başı İtalyan kondisyoner ekibini göndertmişti...
Halledicem onun ben doğmamışlarını ölmüşlerini onu istiyor o

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Pç herif 70e kadar bekliyor her maç değişiklik için Kerem aktürkün babası olsun karısını sqti galiba değiştir işte

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,207
27,099
113
Zaha yuzunden kereme köreltti adamın mevkısı kanat sureklı 10 ısrarı nıye

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,207
27,099
113
Gun novanın gunu bekledı bekledı sonunda basardı

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Zaha yuzunden kereme köreltti adamın mevkısı kanat sureklı 10 ısrarı nıye
Dışarıdan herhangi futboldan anlayan bir adam bile görebiliyor bunu ama Okan efendi ben yaptım oldu demek için öyle yapıyor küçük Terim. Egosu müsade etmiyor oyuncu değişmeye de erkenden.

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,207
27,099
113
Dışarıdan herhangi futboldan anlayan bir adam bile görebiliyor bunu ama Okan efendi ben yaptım oldu demek için öyle yapıyor küçük Terim. Egosu müsade etmiyor oyuncu değişmeye de erkenden.
Fenere ınat alındı sol kanadı bıtırdı cozum bulunamazsa dep macları cok sıkıntı

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Fenere ınat alındı sol kanadı bıtırdı cozum bulunamazsa dep macları cok sıkıntı
Okan'ın ağırlığı yok Terim'i ve oynattığı topu sevmem ama Terim olsa Zaha'yı yedek bırakırdı Okan'da o ağırlık yok. Zaha oynatıyorsan Kerem'i forvet arkası oynatmayacaksın Ziyech ya da Mertens koyacaksın oraya. Yerli sınırı diyorsan Günay süs için alınmadı kaleye Günay koyarsın orta sahaya Kaan koyarsın bir sürü varyasyon var bunu düşünecek de Okan hoca. Efsane olmak da kestane olmak da kendi elinde.