- 112
- 23
- 18
Galatasaray haftaya
Bir insan göz göre göre nasıl bu kadar hata yapar inanılmaz. Yanındaki adamlar hiç söylemiyor mu buna hocam Kerem'den 10 numara olmaz oraya Mertens veya Ziyech koyalım sola Kerem veya Zaha'yı koyalım demiyor mu akıl tutulması resmen. Ayrıca takımın bu kötü kondisyonunun sebebi Okan hoca sezon başı İtalyan kondisyoner ekibini göndertmişti...Ya abi skeyim okan buruğun anasınıbrmzaten bayern ilk maçında da okana sövdüm değişiklikleri geç yaptı ama gelmiş Konuya beddua falan ediyor takımıma b
Halledicem onun ben doğmamışlarını ölmüşlerini onu istiyor oBir insan göz göre göre nasıl bu kadar hata yapar inanılmaz. Yanındaki adamlar hiç söylemiyor mu buna hocam Kerem'den 10 numara olmaz oraya Mertens veya Ziyech koyalım sola Kerem veya Zaha'yı koyalım demiyor mu akıl tutulması resmen. Ayrıca takımın bu kötü kondisyonunun sebebi Okan hoca sezon başı İtalyan kondisyoner ekibini göndertmişti...
okana Soylenılcek ;En guzel Soz Abuzer prof sozu RecoGun novanın gunu bekledı bekledı sonunda basardı
Zaha ısrarı sonu olacak keremıde bıtırdı bu ınadıokana Soylenılcek ;En guzel Soz Abuzer prof sozu Reco
okan Sen it sin oglum adam Degilsin
Dışarıdan herhangi futboldan anlayan bir adam bile görebiliyor bunu ama Okan efendi ben yaptım oldu demek için öyle yapıyor küçük Terim. Egosu müsade etmiyor oyuncu değişmeye de erkenden.Zaha yuzunden kereme köreltti adamın mevkısı kanat sureklı 10 ısrarı nıye
Fenere ınat alındı sol kanadı bıtırdı cozum bulunamazsa dep macları cok sıkıntıDışarıdan herhangi futboldan anlayan bir adam bile görebiliyor bunu ama Okan efendi ben yaptım oldu demek için öyle yapıyor küçük Terim. Egosu müsade etmiyor oyuncu değişmeye de erkenden.
Okan'ın ağırlığı yok Terim'i ve oynattığı topu sevmem ama Terim olsa Zaha'yı yedek bırakırdı Okan'da o ağırlık yok. Zaha oynatıyorsan Kerem'i forvet arkası oynatmayacaksın Ziyech ya da Mertens koyacaksın oraya. Yerli sınırı diyorsan Günay süs için alınmadı kaleye Günay koyarsın orta sahaya Kaan koyarsın bir sürü varyasyon var bunu düşünecek de Okan hoca. Efsane olmak da kestane olmak da kendi elinde.Fenere ınat alındı sol kanadı bıtırdı cozum bulunamazsa dep macları cok sıkıntı
Selam dostlar
Biraz deli cesareti göstererek son günlerdeki formuna rağmen Galatasaray ı karşımıza aldık.
Umarım şans yanımızda olur
Ekli dosyayı görüntüle 419393