ama ne dişi. ilk ve son aşkımdı gençlik çağımda. sevgi çiçeğimdi gönül bağımdaİmla hatalarıyla dolu ingilizce hocan dişimiydi🤩🤩
geçmiş olsun dost havalarda çok değişkenöhöm ÖHHHHHÖÖMMM
rolling'e türkü yazdık burada yetkililere dedik sesleniyoruz dedik, yine memur çocuğuna rolling çıktı bize yokgeçmiş olsun dost havalarda çok değişken
üşütmüşsün sanırım
agacım bol şanss, tuttuğun won olsunFix mi atıyoz dost
Teşekkürler genç sırtlan ,aynı benim güççüklüğüm 🤣🤣agacım bol şanss, tuttuğun won olsun
gençlik mi kaldı aga. yaş oldu 36 öyle gençliğin izzeti ikramını benTeşekkürler genç sırtlan ,aynı benim güççüklüğüm 🤣🤣
Pardon en verimli çağındaymışsın olgun sırtlangençlik mi kaldı aga. yaş oldu 36 öyle gençliğin izzeti ikramını ben
öyle öyle de aga. 36 yıllık silah. idareye yazdık yenisini verin dedik. şeyine takan olmadıPardon en verimli çağındaymışsın olgun sırtlan
Bildiğinden şaşmamak en iyisi. Olsun yarın sabah daha güzel maçlar olur.sponsor diye buraya yatrım yptık sitenin yaptığına bak
gelde bir daha yatırım yap böyle siteye
Ekli dosyayı görüntüle 324382
Bu siteden nefret ediyorumsponsor diye buraya yatrım yptık sitenin yaptığına bak
Kendilerine hayırları yok bu sitenin@Editörbet Destek yardımcı olamaz mı gerçi bu saatte 🤣🤣
birilerinin ahı tuttu ben size söyleyim@Editörbet Destek yardımcı olamaz mı gerçi bu saatte 🤣🤣
Yok böyle yapanlara yatırım yoksponsor diye buraya yatrım yptık sitenin yaptığına bak
ilk yatırımdı dost son olacak sanırımSağlık olsun reis yapacak birşey yok ilk yatırım galiba duymuştum bu kuralı burada