- 1,760
- 985
- 113
ilk ve son aşkımdın rolling çağımda. freebet'i sevdim forum ağında. parayı ödemedin payfix yatağındaaa. rolling mi free bet mi adını sen kooooooy adını sen koooy @Editörbet Destekilk yatırımdı dost son olacak sanırım
ilk ve son aşkımdın rolling çağımda. freebet'i sevdim forum ağında. parayı ödemedin payfix yatağındaaa. rolling mi free bet mi adını sen kooooooy adını sen koooy @Editörbet Destekilk yatırımdı dost son olacak sanırım
Sponsor sponsor gece çekim yok saçmalık @Editörbet Desteksponsor diye buraya yatrım yptık sitenin yaptığına bak
gelde bir daha yatırım yap böyle siteye
Ekli dosyayı görüntüle 324382
Kac kisinin sen şöyleMerhabalar, iyi geceler.
Kaç kişinin çekimi açık şu an?
benim açıkta bir çekimim yok ama bi freebet eklerseniz, neden olmasın ? sayın Editör'cümMerhabalar, iyi geceler.
Sen neden güldün baskan 😃 gece cekimi diye yatirim yapmaz insanlarMerhabalar, iyi geceler.
bana kalpli göz atmışsınız ümit vermeye girer. veriyim mi kullanıcı idEdindiğim bilgiye göre açıkta çekim yok, konu başlığına baktığımdaysa en az 3 tane ben saydım.
Ama evet, 10.00 'dan sonra onaylanır çekimleriniz.
bana kalpli göz atmışsınız ümit vermeye girer. veriyim mi kullanıcı id
benim ömrüm vefa etmez sıranın bana gelmesine. çok yoğun bir talep var 😍 EYT 'ye takılır gibi oldum ben. Editör'üm bize de özel bakıversin nedir yani333 TL rolling etkinliğimiz devam ediyor ki.
bi dur hemen sende. uçan kuşa taş atıyonVarsa oyle bisi bizde verek
Üyelik olusturmadim düşünüyordum fakat bu kuralı görünce oluşturmayı düşünmüyorum iyi forumlar 😊Edindiğim bilgiye göre açıkta çekim yok, konu başlığına baktığımdaysa en az 3 tane ben saydım.
Ama evet, 10.00 'dan sonra onaylanır çekimleriniz.