Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan | Tenis Canlı

Kupon Miktarı
880
Kupon Oranı
1.90

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Gazı açtım evde bekliyorum bir adım daha gelirse gazı açar uyurum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
hoşgeldin dost durummlar nasıl
Durumlar mokali dost
En son umut a dedim ki sen bu kumarda yüksek bakıyeler asla göremezsin anlamıyon insan kaybetsede arada bir bakıye görür
Onu dedim arkadan sürekli para çekti bak arası 2 gün yok bana da 20 bin attı sadece 1 ayda malum sonu
Ondan sonra şans bir tepti bir tane cekım yapamıyorum böyle bir şey olamaz her ay en kötü 1 kez 15 20 bin görüyordum hayatımız karardı 2 aydır hep sinirli gergin geziyorum

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Durumlar mokali dost
En son umut a dedim ki sen bu kumarda yüksek bakıyeler asla göremezsin anlamıyon insan kaybetsede arada bir bakıye görür
Onu dedim arkadan sürekli para çekti bak arası 2 gün yok bana da 20 bin attı sadece 1 ayda malum sonu
Ondan sonra şans bir tepti bir tane cekım yapamıyorum böyle bir şey olamaz her ay en kötü 1 kez 15 20 bin görüyordum hayatımız karardı 2 aydır hep sinirli gergin geziyorum
Asabi dost 2

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,793
31,089
113
Durumlar mokali dost
Rahatla dost dibi gördün daha kötüsü olmaz de sonra bir kaç gün oynama girme foruma iyi gelir