Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan | Tenis Canlı

Kupon Miktarı
880
Kupon Oranı
1.90

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113
Harbi çok sinirliyim bir mizacımız var makaraya vuruyorum yoksa pat küt bir şey elime gectımi vuruyorum duvara bir de öyle zarar ruh sağlığımız bozuk dost
Bunlari duydukca dayimin lafi aklima geliyor.Kumari hangi gun birakirsan birak o gunden sonra buyuk karda olursun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Rahatla dost dibi gördün daha kötüsü olmaz de sonra bir kaç gün oynama girme foruma iyi gelir
Yok kötü şans bana geldimi böyle oluyor biliyorum şimdi böyle gider 1 ay daha sonra indiririz bir şeyler agzımı skym ama bu agzdan ne çıksa tersi oluyor

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
Rahatla dost dibi gördün daha kötüsü olmaz de sonra bir kaç gün oynama girme foruma iyi gelir
dibinde dibi var dost slotta özellikle iki ay önce aktif olan adamların bazıları ortada yok ya batak ya çıkak diye girenlerden sakin kalsalar belki toplayacaklardı bakiyeyi yavaş yavaş

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,793
31,089
113
Yok kötü şans bana geldimi böyle oluyor biliyorum şimdi böyle gider 1 ay daha sonra indiririz bir şeyler agzımı skym ama bu agzdan ne çıksa tersi oluyor
Bizede bişeyler de dost aw dediğin gibi bende de kasa yükselirdi borçları oderdim sonra kaybederdim sonra tekrar yükselirdim 10 gündür bende de aynı aw ne yapsam olmuyor 10 gün daha böyle giderse nanay

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
dibinde dibi var dost slotta özellikle iki ay önce aktif olan adamların bazıları ortada yok ya batak ya çıkak diye girenlerden sakin kalsalar belki toplayacaklardı bakiyeyi yavaş yavaş
Slotta para kazanılmaz yüksek bakiye oynadım saatlerce oynadım yüksek bet cevırdım 6 binden defalarca satın aldım en yüksek bu sekıl aldım 200 den çevirdim ama satın almaya çok yüksek çıkmadım
Gördüğüm şu bet yukselınce azar azar düdüklüyor yani 5 bin al 4 bin ödüyor 3 ödüyor 5200 ödüyor
200 al direkt 20 lira fix gir şimdi sıradan bi oyuna 200 al direkt 20 lira verir yüzde 90 ya da 220 verir arkadan alırsın yine 30 lira atar
Para falan kazanılmaz bu kadar zaman saatlerce arka arkaya günlerde yüksek bet deneyıp bir kez bile 50 bet gibi rakamlara 500x bile görmedim ya yeminle yakarım bak ciddi diyorum elime geçse direkt pürmüz le yakarım lakabımız pürmüz olur sonra

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Bizede bişeyler de dost aw dediğin gibi bende de kasa yükselirdi borçları oderdim sonra kaybederdim sonra tekrar yükselirdim 10 gündür bende de aynı aw ne yapsam olmuyor 10 gün daha böyle giderse nanay
Ne 10 günü 2 ay olacak sağolsun dostlarımız çok öyle 500 attım diye kazansada es geçmiyor umutu fena düdükledim vallahi 30 bin den fazla da atmış olabilir ama o 20 çeker 5 bin atar çok sever abisini dedim sen bu paraları isteyerek mi atmıyon awq basıl iş bu bir tanesi mi 2 kat artmaz yok artmadı ne var ne yok elimize ne geçse gitti üstüne taşınıyorum bir de öyle de girdi bu sıra olumsuz yani biliyorum daha bokluk çıkacak burda kalmaz en az 1 ay daha

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
@crazyboys aga dün o kadar roll takip ettik yarın görüşürüz dedin rulette sıfırladım diyorsun olmuyor böyle söyleseydin kaçtan sonra kaç atacağını söylerdik :)