- 56,793
- 31,089
- 113
Dalgasına diyoruz dostOnu yapacak son insan forumda
Dalgasına diyoruz dostOnu yapacak son insan forumda
Harbi çok sinirliyim bir mizacımız var makaraya vuruyorum yoksa pat küt bir şey elime gectımi vuruyorum duvara bir de öyle zarar ruh sağlığımız bozuk dostAsabi dost 2
Bunları benimde yapmam lazım tabi 9.6 fyn yi 10 yapamadım bu gece aw sokayım şansimaRahatla dost dibi gördün daha kötüsü olmaz de sonra bir kaç gün oynama girme foruma iyi gelir
Bunlari duydukca dayimin lafi aklima geliyor.Kumari hangi gun birakirsan birak o gunden sonra buyuk karda olursunHarbi çok sinirliyim bir mizacımız var makaraya vuruyorum yoksa pat küt bir şey elime gectımi vuruyorum duvara bir de öyle zarar ruh sağlığımız bozuk dost
Yok kötü şans bana geldimi böyle oluyor biliyorum şimdi böyle gider 1 ay daha sonra indiririz bir şeyler agzımı skym ama bu agzdan ne çıksa tersi oluyorRahatla dost dibi gördün daha kötüsü olmaz de sonra bir kaç gün oynama girme foruma iyi gelir
99.90i 100 yapamadigimi bilirimBunları benimde yapmam lazım tabi 9.6 fyn yi 10 yapamadım bu gece aw sokayım şansima
dibinde dibi var dost slotta özellikle iki ay önce aktif olan adamların bazıları ortada yok ya batak ya çıkak diye girenlerden sakin kalsalar belki toplayacaklardı bakiyeyi yavaş yavaşRahatla dost dibi gördün daha kötüsü olmaz de sonra bir kaç gün oynama girme foruma iyi gelir
Bizede bişeyler de dost aw dediğin gibi bende de kasa yükselirdi borçları oderdim sonra kaybederdim sonra tekrar yükselirdim 10 gündür bende de aynı aw ne yapsam olmuyor 10 gün daha böyle giderse nanayYok kötü şans bana geldimi böyle oluyor biliyorum şimdi böyle gider 1 ay daha sonra indiririz bir şeyler agzımı skym ama bu agzdan ne çıksa tersi oluyor
Harbi o şans gitti mi ne yapsan olmuyor ama geldi mi de nasıl geliyor pezevenk99.90i 100 yapamadigimi bilirim
Slotta para kazanılmaz yüksek bakiye oynadım saatlerce oynadım yüksek bet cevırdım 6 binden defalarca satın aldım en yüksek bu sekıl aldım 200 den çevirdim ama satın almaya çok yüksek çıkmadımdibinde dibi var dost slotta özellikle iki ay önce aktif olan adamların bazıları ortada yok ya batak ya çıkak diye girenlerden sakin kalsalar belki toplayacaklardı bakiyeyi yavaş yavaş
Ben darphaneyi soyan adamım roll bitti ondan emoji attım@ELPROFOSÖR16 swn kimsin ne emoji attın
Anladım kolay gelsinBen darphaneyi soyan adamım roll bitti ondan emoji attım
Kac kere yatti dedigim kupon imkansiz sekilde comeback oldu geldi bundan birakamiyoruz heyecani bagimli yapiyorHarbi o şans gitti mi ne yapsan olmuyor ama geldi mi de nasıl geliyor pezevenk
Ne 10 günü 2 ay olacak sağolsun dostlarımız çok öyle 500 attım diye kazansada es geçmiyor umutu fena düdükledim vallahi 30 bin den fazla da atmış olabilir ama o 20 çeker 5 bin atar çok sever abisini dedim sen bu paraları isteyerek mi atmıyon awq basıl iş bu bir tanesi mi 2 kat artmaz yok artmadı ne var ne yok elimize ne geçse gitti üstüne taşınıyorum bir de öyle de girdi bu sıra olumsuz yani biliyorum daha bokluk çıkacak burda kalmaz en az 1 ay dahaBizede bişeyler de dost aw dediğin gibi bende de kasa yükselirdi borçları oderdim sonra kaybederdim sonra tekrar yükselirdim 10 gündür bende de aynı aw ne yapsam olmuyor 10 gün daha böyle giderse nanay