- 31,888
- 13,783
- 113
Sen bilin qubaniiiYok dost sahtiyana dm 5000 den başlar bu saatten sonra
Sen bilin qubaniiiYok dost sahtiyana dm 5000 den başlar bu saatten sonra
bilmeden kusumuz olduysa afola dost dm yi kaybettimBiz diyecegımızı dedik dost Sahtiyan aramıza başka dostlar sokmaya başlamış dedenin asayı kaldırırız ama ihanet i kaldıramayız
At atYok dost sahtiyana dm 5000 den başlar bu saatten sonra
Ben çok para cevırıyorum kanka sana şöyle diyeyim 2 bin atıp 70 80 binlik kumar oynadığım çok oluyor para hep aynı yerde ama o turnuvayı hiç kovalamadın ben ordan ekmek yerdım uğraşmadım boş geliyo bana para az geliyo zaten gidecek kafası var olursa böylede olur diyorum nitekim olmuyorŞu vbetin turnuvası bitti ya o çok etkiledi beni gün boyunca her şeyi sıfırlasamda gece ekleniyordu 30-50 ftn yine çok iyi kasa oluyordu hele kazanırsam aw bu 30 50 ftn leri kuruş gibi maçlara basıyodum ah ah
Dost sende mi sildin dmleribilmeden kusumuz olduysa afola dost dm yi kaybettim
Tek dmleri silmemis dostDost sende mi sildin dmleri
aslında bu silme işiin yapmam gerekiyor çok kalabaalık oldu önemli dmler arada kayboluyorDost sende mi sildin dmleri
Yok be o benim kaybetme korkumu alıyordu yani şöyle söyliyim 350-400 bin icerdeydim bi 150 200 lere indirdim ne zaman büyük oynasam borcun tamamını bitiriyim dediysem hep gitti inan kumarda günü kârla bitirmek çok önemli ve azar azar kasanı yükselticeksin bide bu özel oranlar falanda baya iyi etki ediyor o turnuva bitmese inan şuan yine baya bir kasam kesin olurdu paraya değer ver dost az çok deme kesinlikleBen çok para cevırıyorum kanka sana şöyle diyeyim 2 bin atıp 70 80 binlik kumar oynadığım çok oluyor para hep aynı yerde ama o turnuvayı hiç kovalamadın ben ordan ekmek yerdım uğraşmadım boş geliyo bana para az geliyo zaten gidecek kafası var olursa böylede olur diyorum nitekim olmuyor
Dedıgın çok doğru eğer iyi bir kasada günlük bin-2 bin bandında kovalarsan zararda çıkman çok zor ama bu işin hilesi hırs kaybettıgını geri alma duygusu o yüzden 2 bin gider o sinirle 200 bin olsa bırakırsın çok tehlikeliYok be o benim kaybetme korkumu alıyordu yani şöyle söyliyim 350-400 bin icerdeydim bi 150 200 lere indirdim ne zaman büyük oynasam borcun tamamını bitiriyim dediysem hep gitti inan kumarda günü kârla bitirmek çok önemli ve azar azar kasanı yükselticeksin bide bu özel oranlar falanda baya iyi etki ediyor o turnuva bitmese inan şuan yine baya bir kasam kesin olurdu paraya değer ver dost az çok deme kesinlikle
Ne dedin mahocum anlamadımTek dmleri silmemis dost
Bu saatler de benim şarteller atıyorNe dedin mahocum anlamadım
Aynen öyle bakalım daha hakkımızda hayirlisiDedıgın çok doğru eğer iyi bir kasada günlük bin-2 bin bandında kovalarsan zararda çıkman çok zor ama bu işin hilesi hırs kaybettıgını geri alma duygusu o yüzden 2 bin gider o sinirle 200 bin olsa bırakırsın çok tehlikeli
gece gece oluryenisini isteyen var mı gece gece
Var var burdayızyenisini isteyen var mı gece gece
Hızlı olacaksa oluryenisini isteyen var mı gece gece
Şip şakHızlı olacaksa olur
Bu daha kafası dost gece yeni başlıyoryenisini isteyen var mı gece gece
Senın fatura fazla yazmaz o zaman bedavaya totem yap bu geceBu saatler de benim şarteller atıyor