- 56,807
- 31,112
- 113
200 liramizida kaybettik aw ne güzel 2 oran tutturmuştukŞip şak
200 liramizida kaybettik aw ne güzel 2 oran tutturmuştukŞip şak
Bültende 3 tane Mac var ben 2 Paket sigara aldım eve geldim şimdi200 liramizida kaybettik aw ne güzel 2 oran tutturmuştuk
Yolla dost takip edelimyenisini isteyen var mı gece gece
Aklı dengemiz yok ama suç işlicez ve raporumuz var bu durumda paraya giden yol hangisiyse o 😀Beyler size bir soru aklı dengesi yoktur belgeniz var ilk işleyeceğiniz suç ne olurdu
Dost baskette iyi misin ?Yolla dost takip edelim
Gece gece ii aktivite 😂Bültende 3 tane Mac var ben 2 Paket sigara aldım eve geldim şimdi
SoygunAklı dengemiz yok ama suç işlicez ve raporumuz var bu durumda paraya giden yol hangisiyse o 😀
2 ekmek aldı eve geldi kaarlıBültende 3 tane Mac var ben 2 Paket sigara aldım eve geldim şimdi
Pragmatic Play sahibini soymak tabikiSoygun
Kalbim gotumde attı ziviri karanlık atmye gidene kadar köpek kıtlasa kimse duymazGece gece ii aktivite 😂
Gercegini diyorsan bilegim iyidir yuzdeli sokarim ama hobi olarak oynuyorum aile yazdirmadi kucukkenDost baskette iyi misin ?
bahahahHahahha ulan her gece yaşadım aktivite 😀Kalbim gotumde attı ziviri karanlık atmye gidene kadar köpek kıtlasa kimse duymaz
Bülten önemli değil dost şans önemli her boka oynuyorum bülten benim için hep var aw brezilya ligi basket misal şike ligi +5.5 dep aldım 6 fark bitti olmayınca olmuyorBültende 3 tane Mac var ben 2 Paket sigara aldım eve geldim şimdi
Anladım dost bizim burda basket sahası var da kişi sayısı çok olunca hiç boş olmuyorGercegini diyorsan bilegim iyidir yuzdeli sokarim ama hobi olarak oynuyorum aile yazdirmadi kucukken
Bol şanslar dostumyine tenis yeniden tenis
Ekli dosyayı görüntüle 391409
Erzurumlumusun hacıKalbim gotumde attı ziviri karanlık atmye gidene kadar köpek kıtlasa kimse duymaz
yine tenis yeniden tenis
Ekli dosyayı görüntüle 391409