- 32,296
- 15,900
- 113
Tennis tennisyenisi için fırsat kolluyorum
Tennis tennisyenisi için fırsat kolluyorum
Nokta atışına devamyenisi için fırsat kolluyorum
Teniste teniscileri sıralamayı bilmek çok önemliClervie Ngongue diye bir kadin turedi tenisde bu hafta sansim yaver gitseydi zengindim bu kadin sayesinde 4 gun ust uste mac oynuyor kadinin oranlari hep 2.50-3.50 arasiydi hepsini kazandi bugun de yeniyor
Bir kez İzmir de oldu bayraklıdayım o folkart tarafını çok bilmem dolmuş bekledim kentkart yoktu Alsancak a gidicem gözlük yoktu normalde kullanıyorum bir 2 geçti kaçırdım dedim yürüyeyim biraz ara sokak varmış oralarda tuttururum dar alanda olum saat akşam 10 tam köpeklerin saati havlama sesleri geliyor ama çok fazla geri dönmeyim şimdi dedim baktım arkada belirdi 80-100 metre geride Ordu belki 20 tane var dedim gelmezler heralde bir başladılar koşmaya onlar koşuyor ben koşuyorum usain bolta nasıl koçluk yaptım onu anlatıyorumUcuz yirtmissin dost
Halen oranı 1.35Clervie Ngongue diye bir kadin turedi tenisde bu hafta sansim yaver gitseydi zengindim bu kadin sayesinde 4 gun ust uste mac oynuyor kadinin oranlari hep 2.50-3.50 arasiydi hepsini kazandi bugun de yeniyor
Siralamanin zerre bir onemi yok dost Oyuncularin aktif performansini ve o gun ki modunu tespit edeceksin sonrasinda akiyor maclarTeniste teniscileri sıralamayı bilmek çok önemli
usta bidakine öyle olursa otur dizlerinin üstüne hiç bişey yapmazlar koklar giderlerBir kez İzmir de oldu bayraklıdayım o folkart tarafını çok bilmem dolmuş bekledim kentkart yoktu Alsancak a gidicem gözlük yoktu normalde kullanıyorum bir 2 geçti kaçırdım dedim yürüyeyim biraz ara sokak varmış oralarda tuttururum dar alanda olum saat akşam 10 tam köpeklerin saati havlama sesleri geliyor ama çok fazla geri dönmeyim şimdi dedim baktım arkada belirdi 80-100 metre geride Ordu belki 20 tane var dedim gelmezler heralde bir başladılar koşmaya onlar koşuyor ben koşuyorum usain bolta nasıl koçluk yaptım onu anlatıyorum
Dedim tamam yarra yedik kesin kıstırırlar bızı koştukça da daha beter yere geldim onların alandan çıktım heralde durdular ilk defa orda korktum o zaman kumar oynamadığımız için korkuyorduk bazı şeylerden sonra minibüs geldi bindim yoksa işimiz sakattı bir posta daha kaçmaya mecalimiz kalmadı
Dediğin doğru ama sıralama bilmekte önemli yaSiralamanin zerre bir onemi yok dost Oyuncularin aktif performansini ve o gun ki modunu tespit edeceksin sonrasinda akiyor maclar
Oralar çok fena dost özellikle geceleri her bok dönüyor millet folkart folkart diye övüyor da sıkıntı yerlerBir kez İzmir de oldu bayraklıdayım o folkart tarafını çok bilmem dolmuş bekledim kentkart yoktu Alsancak a gidicem gözlük yoktu normalde kullanıyorum bir 2 geçti kaçırdım dedim yürüyeyim biraz ara sokak varmış oralarda tuttururum dar alanda olum saat akşam 10 tam köpeklerin saati havlama sesleri geliyor ama çok fazla geri dönmeyim şimdi dedim baktım arkada belirdi 80-100 metre geride Ordu belki 20 tane var dedim gelmezler heralde bir başladılar koşmaya onlar koşuyor ben koşuyorum usain bolta nasıl koçluk yaptım onu anlatıyorum
Dedim tamam yarra yedik kesin kıstırırlar bızı koştukça da daha beter yere geldim onların alandan çıktım heralde durdular ilk defa orda korktum o zaman kumar oynamadığımız için korkuyorduk bazı şeylerden sonra minibüs geldi bindim yoksa işimiz sakattı bir posta daha kaçmaya mecalimiz kalmadı
Çömelip taş atsaydın dostBir kez İzmir de oldu bayraklıdayım o folkart tarafını çok bilmem dolmuş bekledim kentkart yoktu Alsancak a gidicem gözlük yoktu normalde kullanıyorum bir 2 geçti kaçırdım dedim yürüyeyim biraz ara sokak varmış oralarda tuttururum dar alanda olum saat akşam 10 tam köpeklerin saati havlama sesleri geliyor ama çok fazla geri dönmeyim şimdi dedim baktım arkada belirdi 80-100 metre geride Ordu belki 20 tane var dedim gelmezler heralde bir başladılar koşmaya onlar koşuyor ben koşuyorum usain bolta nasıl koçluk yaptım onu anlatıyorum
eHalen oranı 1.35
iyi bulmuşun linda noskovaya atıyordum bende ne güzel yüksek oranlar veriyordu sürekli ona rağmen rahat kazanıyordu 90.sıralardaydı 41'e kadar yükselmiş şimdi cazibesi kalmadı rakip kuvvetli değilse düşük oran açıyorlar artıkClervie Ngongue diye bir kadin turedi tenisde bu hafta sansim yaver gitseydi zengindim bu kadin sayesinde 4 gun ust uste mac oynuyor kadinin oranlari hep 2.50-3.50 arasiydi hepsini kazandi bugun de yeniyor
Yine yazdık Oscarlık senaryoyu maasallah de dost kalemımizeOralar çok fena dost özellikle geceleri her bok dönüyor millet folkart folkart diye övüyor da sıkıntı yerler
Maçı verecek bugün izlee
Sette de 5-1 onde bu kadin 2 seneye ilk 10a girer yaziyorum buraya o gune kadar da cok ekmek yedirebilir belki ama sanmiyorum bugunden sonra saglayicilar akillanir dusuk oran acarlar buna
Oyuncunun guncel performansini bilen zaten siralamasini da bilir az cokDediğin doğru ama sıralama bilmekte önemli ya