- 32,296
- 15,900
- 113
Of en sevdiğimbirde basket sayak mı
Ekli dosyayı görüntüle 391411
Of en sevdiğimbirde basket sayak mı
Em sevdigimbirde basket sayak mı
Bol sanslarbirde basket sayak mı
oranı iyi almışsın 1.75 diyr şuanbirde basket sayak mı
1.7 olmuş oran vayybirde basket sayak mı
Helal dost valla iyi almışsınteniste istediğim bir fırsat oluşmadı baskete yöneldim
Sayalım dost bol şansbirde basket sayak mı
20 tane harbi dıyorum belki daha fazla liman falan var öyle tenha yerler ben biraz yürüyeyim dedin gelmeyincede yürüdüm devam ettim korkmam biri çıkar baliciymiş tinerciymiş öyle seylerı düşünmem karanlıktan da korkmam ama köpeği hesaba katmadım o civarın bütün köpekleri orda toplanmış ben köşeden dönerken onlar gerideymiş ben biraz ilerleyince benim gectıgım yere gelmısler 3-4 dk falan sonra geçsem tam denk gelecekmişiz o zaman enişte nin yırtık donu da olmazdı 15 senedir aynısını giyiyoruzÇömelip taş atsaydın dost
@eniste bu senaryo değil gerçek dostBir gün Sivas'ta babamın arkadaşının düğünü var gel dedi beraber gidelim o zamanlarda 11 yaşındayım neyse düğün öncesinde 2 gün var babamgil çarşıya gittiler sizde köyde durun demişlerdi neyse ordaki arkadaş grubuyla dışarı çıktık neyse bunlar bir hısimla yanımdan jet gibi geçtiler ulan bir arkamı döndüm köpeği gördüm ama köpek ile göz teması kuramazsin sadece göğsünü görüyorum ulan kaçsam mı diye düşünürken bir anda üstüme atıldı dedim herhalde parçalayacak o an da 2-3 el silah sesi duydum sahibi Felan geldi bana baktı birşey var mı Felan diye sonra köpeği alıp gitmişti Ogün bugündur golden köpekten bile korkarım
Gecici sureligine 5-6 aydir disi bir dobermana bakiyorum kediye bile saldirmiyor.Cenesi vucudu asiri guclu ama cok korkak.Sahibi uysal yetistirmis sus kopegi ona saldirsa o ona saldirmiyor oysa ki deviremeyecegi cok az canli varBir gün Sivas'ta babamın arkadaşının düğünü var gel dedi beraber gidelim o zamanlarda 11 yaşındayım neyse düğün öncesinde 2 gün var babamgil çarşıya gittiler sizde köyde durun demişlerdi neyse ordaki arkadaş grubuyla dışarı çıktık neyse bunlar bir hısimla yanımdan jet gibi geçtiler ulan bir arkamı döndüm köpeği gördüm ama köpek ile göz teması kuramazsin sadece göğsünü görüyorum ulan kaçsam mı diye düşünürken bir anda üstüme atıldı dedim herhalde parçalayacak o an da 2-3 el silah sesi duydum sahibi Felan geldi bana baktı birşey var mı Felan diye sonra köpeği alıp gitmişti Ogün bugündur golden köpekten bile korkarım