Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan | Tenis Canlı

Kupon Miktarı
880
Kupon Oranı
1.90

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Bir gün Sivas'ta babamın arkadaşının düğünü var gel dedi beraber gidelim o zamanlarda 11 yaşındayım neyse düğün öncesinde 2 gün var babamgil çarşıya gittiler sizde köyde durun demişlerdi neyse ordaki arkadaş grubuyla dışarı çıktık neyse bunlar bir hısimla yanımdan jet gibi geçtiler ulan bir arkamı döndüm köpeği gördüm ama köpek ile göz teması kuramazsin sadece göğsünü görüyorum ulan kaçsam mı diye düşünürken bir anda üstüme atıldı dedim herhalde parçalayacak o an da 2-3 el silah sesi duydum sahibi Felan geldi bana baktı birşey var mı Felan diye sonra köpeği alıp gitmişti Ogün bugündur golden köpekten bile korkarım

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
teniste 5'ten sonra esas program başlıyor maç az şu an

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Çömelip taş atsaydın dost :)
20 tane harbi dıyorum belki daha fazla liman falan var öyle tenha yerler ben biraz yürüyeyim dedin gelmeyincede yürüdüm devam ettim korkmam biri çıkar baliciymiş tinerciymiş öyle seylerı düşünmem karanlıktan da korkmam ama köpeği hesaba katmadım o civarın bütün köpekleri orda toplanmış ben köşeden dönerken onlar gerideymiş ben biraz ilerleyince benim gectıgım yere gelmısler 3-4 dk falan sonra geçsem tam denk gelecekmişiz o zaman enişte nin yırtık donu da olmazdı 15 senedir aynısını giyiyoruz

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Bir gün Sivas'ta babamın arkadaşının düğünü var gel dedi beraber gidelim o zamanlarda 11 yaşındayım neyse düğün öncesinde 2 gün var babamgil çarşıya gittiler sizde köyde durun demişlerdi neyse ordaki arkadaş grubuyla dışarı çıktık neyse bunlar bir hısimla yanımdan jet gibi geçtiler ulan bir arkamı döndüm köpeği gördüm ama köpek ile göz teması kuramazsin sadece göğsünü görüyorum ulan kaçsam mı diye düşünürken bir anda üstüme atıldı dedim herhalde parçalayacak o an da 2-3 el silah sesi duydum sahibi Felan geldi bana baktı birşey var mı Felan diye sonra köpeği alıp gitmişti Ogün bugündur golden köpekten bile korkarım
@eniste bu senaryo değil gerçek dost

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,135
5,177
113
Gecici sureligine 5-6 aydir disi bir dobermana bakiyorum kediye bile saldirmiyor.Cenesi vucudu asiri guclu ama cok korkak.Sahibi uysal yetistirmis sus kopegi ona saldirsa o ona saldirmiyor oysa ki deviremeyecegi cok az canli var :D