Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan | Tenis Canlı

Kupon Miktarı
880
Kupon Oranı
1.90

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
Dost gördükleri gibi kovalamaya başladılar arkama baktım koşuyor hepsi ne yapıcan 100 metre var otur bekle çömel hikaye bunlar orda ayakkabıları bile çıkarıp öyle kosucan ağırlık yapmasın
yerine göre mesela ben kaçmaya çalışsam delik deşik ederlerdi saklanacak ya da üstüne çıkabileceğim bir yer yok 1 km boyunca düz arazi köpeklerle beraber sakince yürüyeceksin o tarz durumlarda

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
yerine göre mesela ben kaçmaya çalışsam delik deşik ederlerdi saklanacak ya da üstüne çıkabileceğim bir yer yok 1 km boyunca düz arazi köpeklerle beraber sakince yürüyeceksin o tarz durumlarda
Kovalıyorsa kcıcan onların bir alanı var o alanda seni tehdit görüyor ordan çıkınca bırakıyor

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
Kovalıyorsa kcıcan onların bir alanı var o alanda seni tehdit görüyor ordan çıkınca bırakıyor
yok kovalama değil bir anda üstüne gelip araya aldıktan sonra havlıyorlardı sadece kendi aralarında ne yapmaya karar vereceklerini konuşuyorlardı bence :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
yok kovalama değil bir anda üstüne gelip araya aldıktan sonra havlıyorlardı sadece kendi aralarında ne yapmaya karar vereceklerini konuşuyorlardı bence :)
Aralarında Kangal çoban kopegı olabilir dost gündüz vakti sakin olursun ama Eylül akşamıydı hava serin yan deniz loş aydınlık 20 köpek daha fazla belki ne yapıcan kaçmayıp araya almalarını beklersek savaşçı ruhumuzdan ödün veririz