Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan | Tenis Canlı

Kupon Miktarı
880
Kupon Oranı
1.90

JoeQuanqa

you will be left with scars
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,296
15,900
113
aptal dep 2 kere 3lük yedi 1 tane atmadı mal

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,888
13,783
113
Uzat bari ulan deve

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
Dostum 20 tane kopegın önünde çömel bakalım bir şey yapmazlar diye buyur dost bakalım araya alsınlar seni bir de ısıracak mı ısırmayacak mı onu düşün donlara doldur sonra
20 değil ama 10 orta-büyük boy köpeğin ortasında kaldım zamanında üniversitenin stadının çıkışında gece vakti araya aldılar sakince nefes bile vermeden yavaş yavaş yürüdüm biraz neyse ki biri şansa son ses müzik açarak arabayla geçti o an bütün köpekler arabaya koştu son sürat öyle yırttık :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Doğrudur dost bu köpeklerde belli bir zamandan sonra sanki grupça gezmeye başladılar aw eskiden çok olmazdı
Yav oralarda vardır normal şehir merkezi değil toplu gezıyolar tenha yerlerde zaten benı gördükleri gibi koşmaya başladılar sorgusuz sualsiz ulan 100 metre var belki üşenmediler mesafe olmasa yakalarlardı nereye kcıcan 20 köpek içinde zaten koşmaya baslamıssın içinde kangal var belki çoban köpeği var bilmiyoruz durduk yere hastanelık olcaktık

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
15 sn

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Betco bacını

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
20 mi 15 mi al betcosu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
20 değil ama 10 orta-büyük boy köpeğin ortasında kaldım zamanında üniversitenin stadının çıkışında gece vakti araya aldılar sakince nefes bile vermeden yavaş yavaş yürüdüm biraz neyse ki biri şansa son ses müzik açarak arabayla geçti o an bütün köpekler arabaya koştu son sürat öyle yırttık :)
Dost gördükleri gibi kovalamaya başladılar arkama baktım koşuyor hepsi ne yapıcan 100 metre var otur bekle çömel hikaye bunlar orda ayakkabıları bile çıkarıp öyle kosucan ağırlık yapmasın

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
58-57

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,807
31,112
113
Yav oralarda vardır normal şehir merkezi değil toplu gezıyolar tenha yerlerde zaten benı gördükleri gibi koşmaya başladılar sorgusuz sualsiz ulan 100 metre var belki üşenmediler mesafe olmasa yakalarlardı nereye kcıcan 20 köpek içinde zaten koşmaya baslamıssın içinde kangal var belki çoban köpeği var bilmiyoruz durduk yere hastanelık olcaktık
İyi yine ucuz yirtmissin