- 32,296
- 15,900
- 113
aptal dep 2 kere 3lük yedi 1 tane atmadı mal
İkilik atıp faul yapsın en mantiklisiSerefsiz takim ilk yari beni yakti simdi de adami yakti
20 değil ama 10 orta-büyük boy köpeğin ortasında kaldım zamanında üniversitenin stadının çıkışında gece vakti araya aldılar sakince nefes bile vermeden yavaş yavaş yürüdüm biraz neyse ki biri şansa son ses müzik açarak arabayla geçti o an bütün köpekler arabaya koştu son sürat öyle yırttıkDostum 20 tane kopegın önünde çömel bakalım bir şey yapmazlar diye buyur dost bakalım araya alsınlar seni bir de ısıracak mı ısırmayacak mı onu düşün donlara doldur sonra
Yav oralarda vardır normal şehir merkezi değil toplu gezıyolar tenha yerlerde zaten benı gördükleri gibi koşmaya başladılar sorgusuz sualsiz ulan 100 metre var belki üşenmediler mesafe olmasa yakalarlardı nereye kcıcan 20 köpek içinde zaten koşmaya baslamıssın içinde kangal var belki çoban köpeği var bilmiyoruz durduk yere hastanelık olcaktıkDoğrudur dost bu köpeklerde belli bir zamandan sonra sanki grupça gezmeye başladılar aw eskiden çok olmazdı
Dost gördükleri gibi kovalamaya başladılar arkama baktım koşuyor hepsi ne yapıcan 100 metre var otur bekle çömel hikaye bunlar orda ayakkabıları bile çıkarıp öyle kosucan ağırlık yapmasın20 değil ama 10 orta-büyük boy köpeğin ortasında kaldım zamanında üniversitenin stadının çıkışında gece vakti araya aldılar sakince nefes bile vermeden yavaş yavaş yürüdüm biraz neyse ki biri şansa son ses müzik açarak arabayla geçti o an bütün köpekler arabaya koştu son sürat öyle yırttık
İyi yine ucuz yirtmissinYav oralarda vardır normal şehir merkezi değil toplu gezıyolar tenha yerlerde zaten benı gördükleri gibi koşmaya başladılar sorgusuz sualsiz ulan 100 metre var belki üşenmediler mesafe olmasa yakalarlardı nereye kcıcan 20 köpek içinde zaten koşmaya baslamıssın içinde kangal var belki çoban köpeği var bilmiyoruz durduk yere hastanelık olcaktık