Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan | Tenis Canlı

Kupon Miktarı
880
Kupon Oranı
1.90

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Yarin elime 100 gecince onu ilk once 500-600 yapicam sonra 4-5k yapip tumbete aticam ordan 100k vurup tatile gidicem
Nasıl bi sigara bu dost sağlammış harbi, 500lük bile böyle yapmıyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Alacati ya da marmarisde bir otel tutucam yarin aksam ayarlarim rezervasyonu
Alaçatı kalın gelir dost orası boş yer alacatıya gidip para harcayanın tatil zevki yoktur hiçbir albenisi yok ama işte var gibi yapıyolar maho bilir alacatıyı paket tasları dedesi döşemiş zamanında

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113
Nasıl bi sigara bu dost sağlammış harbi, 500lük bile böyle yapmıyor
Aga iyi ki sigarayi birakiyoruz sabahtan beri her sayfada sigara ile birsey yaziyor herkes.Zor dayaniyorum zaten 5 gundur.Yaktircaksiniz zorla teyzemin paketinden

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113
Alaçatı kalın gelir dost orası boş yer alacatıya gidip para harcayanın tatil zevki yoktur hiçbir albenisi yok ama işte var gibi yapıyolar maho bilir alacatıyı paket tasları dedesi döşemiş zamanında
Harbiden cok dogru dost ben her cesmeye gittigimde alacatiya da ugradim ulan bu kadar gereksiz ovulen yer yok dedim.Alkollu mekanlari ve kol gibi gecirmelik otelleri var sadece tek ozelligi bu

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Aga iyi ki sigarayi birakiyoruz sabahtan beri her sayfada sigara ile birsey yaziyor herkes.Zor dayaniyorum zaten 5 gundur.Yaktircaksiniz zorla teyzemin paketinden
Yakmayan adamlığını sorgulasın dost yak bakalım dikkat et 5 günde unutmusundur tersten yakmayasın senın tek dostun sigara nasıl bırakırsın ihanet resmen

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Harbiden cok dogru dost ben her cesmeye gittigimde alacatiya da ugradim ulan bu kadar gereksiz ovulen yer yok dedim.Alkollu mekanlari ve kol gibi gecirmelik otelleri var sadece tek ozelligi bu
Marmarıse git en güzeli kalkan dost