- 31,888
- 13,783
- 113
Kalan 800 qeri atman lazmBin atarsın o zaman sende
Kalan 800 qeri atman lazmBin atarsın o zaman sende
Vurdura vurdura şanzıman dağıldı dostTumbette vurgun yapip birakiyormuyuz.Herkese yenide hosgeldin bonusu veriyorlar
Tamam at atcamKalan 800 qeri atman lazm
Harbiden imkansiz oran geliyor macta dusunsene 27-30 ondeyken bile 7 kusur orani vardi ve suan son per 11 fark onde.Harbiden sikeli ligParaguay basketbol da şikenin menbahıdır Brezilya'dan Felan daha çok şike oluyor
Vay vay olsa suanda rollenirdik bee dostTamam at atcam
Yarin elime 100 gecince onu ilk once 500-600 yapicam sonra 4-5k yapip tumbete aticam ordan 100k vurup tatile gidicemVurdura vurdura şanzıman dağıldı dost
İyi tatiller dost şimdiden var mı planında bir yerYarin elime 100 gecince onu ilk once 500-600 yapicam sonra 4-5k yapip tumbete aticam ordan 100k vurup tatile gidicem
Nasıl bi sigara bu dost sağlammış harbi, 500lük bile böyle yapmıyorYarin elime 100 gecince onu ilk once 500-600 yapicam sonra 4-5k yapip tumbete aticam ordan 100k vurup tatile gidicem
Alacati ya da marmarisde bir otel tutucam yarin aksam ayarlarim rezervasyonuİyi tatiller dost şimdiden var mı planında bir yer
İnş dost Allah qönlüne qöre versnAlacati ya da marmarisde bir otel tutucam yarin aksam ayarlarim rezervasyonu
Alaçatı kalın gelir dost orası boş yer alacatıya gidip para harcayanın tatil zevki yoktur hiçbir albenisi yok ama işte var gibi yapıyolar maho bilir alacatıyı paket tasları dedesi döşemiş zamanındaAlacati ya da marmarisde bir otel tutucam yarin aksam ayarlarim rezervasyonu
Aga iyi ki sigarayi birakiyoruz sabahtan beri her sayfada sigara ile birsey yaziyor herkes.Zor dayaniyorum zaten 5 gundur.Yaktircaksiniz zorla teyzemin paketindenNasıl bi sigara bu dost sağlammış harbi, 500lük bile böyle yapmıyor
İyi bırakmalarAga iyi ki sigarayi birakiyoruz sabahtan beri her sayfada sigara ile birsey yaziyor herkes.Zor dayaniyorum zaten 5 gundur.Yaktircaksiniz zorla teyzemin paketinden
Harbiden cok dogru dost ben her cesmeye gittigimde alacatiya da ugradim ulan bu kadar gereksiz ovulen yer yok dedim.Alkollu mekanlari ve kol gibi gecirmelik otelleri var sadece tek ozelligi buAlaçatı kalın gelir dost orası boş yer alacatıya gidip para harcayanın tatil zevki yoktur hiçbir albenisi yok ama işte var gibi yapıyolar maho bilir alacatıyı paket tasları dedesi döşemiş zamanında
Yakmayan adamlığını sorgulasın dost yak bakalım dikkat et 5 günde unutmusundur tersten yakmayasın senın tek dostun sigara nasıl bırakırsın ihanet resmenAga iyi ki sigarayi birakiyoruz sabahtan beri her sayfada sigara ile birsey yaziyor herkes.Zor dayaniyorum zaten 5 gundur.Yaktircaksiniz zorla teyzemin paketinden
Marmarıse git en güzeli kalkan dostHarbiden cok dogru dost ben her cesmeye gittigimde alacatiya da ugradim ulan bu kadar gereksiz ovulen yer yok dedim.Alkollu mekanlari ve kol gibi gecirmelik otelleri var sadece tek ozelligi bu
Evet isini bilen tatilci oraya giderMarmarıse git en güzeli kalkan dost
Knka slm 50 gayme varmı dedtek200 az olur
Yakiyorum ulan tumbetten 100k cekince birakirim tekrardanYakmayan adamlığını sorgulasın dost yak bakalım dikkat et 5 günde unutmusundur tersten yakmayasın senın tek dostun sigara nasıl bırakırsın ihanet resmen
Bu turbo kullanici adi bana tanidik geliyor bir yerdenKnka slm 50 gayme varmı dedtek