- 1,657
- 355
- 83
CorumluyukkBu turbo kullanici adi bana tanidik geliyor bir yerden
CorumluyukkBu turbo kullanici adi bana tanidik geliyor bir yerden
Her forumda para dilenmenin ayrı bi nedeni varmı usta yok o turbo sen değil misinCorumluyukk
Yak dost bu zor günlerde sigara içeceksin ki ciğerlerin ferahlasın ama 5 gün sonra ilk içilen sigara bok gibi gelir 3.4. Den önce ferahlama olmazYakiyorum ulan tumbetten 100k cekince birakirim tekrardan
Her forumda dilencilik yapar ordan tanıdık gelmiştirBu turbo kullanici adi bana tanidik geliyor bir yerden
Aga yok be uzun sureden sonra icilen ilk sigara bana hep muazzam haz vermistir simdi oldugu gibiYak dost bu zor günlerde sigara içeceksin ki ciğerlerin ferahlasın ama 5 gün sonra ilk içilen sigara bok gibi gelir 3.4. Den önce ferahlama olmaz
Derin derin çek dost o zamanAga yok be uzun sureden sonra icilen ilk sigara bana hep muazzam haz vermistir simdi oldugu gibi
Marlboro Edge Blue dost bunu koklesen de bisey cikmaz para da kalmadiki kumar yuzunden gidip parlament aliyim tekelden.Anca sabah olsun da bizimkilerin kartindan aliyim ekmek almaya giderkenDerin derin çek dost o zaman
Dost Gates böyledir 5000 le girersin para gider uykuya daldın sanarsın kafayı toplayıncauyukalmışım
Clervieye masallah dedim kadin vefat etti dostuyukalmışım
50 az olur be dostKnka slm 50 gayme varmı dedtek
Bence erkek adam slot oynamamali oynayacaksa da sporda 50k kazanip 100 lira tek sefer satin alim yapacak saglayiciya harclik niyetine otesi yokDost Gates böyledir 5000 le girersin para gider uykuya daldın sanarsın kafayı toplayınca
Günaydnuyukalmışım
Adamlar madam oldu dost kumarın yakından uzaktan erkeklıkle alakası yok ona bakarsan akıllı erkek güçlü olur böyle aptalca şeylerden medet ummaz derin konularBence erkek adam slot oynamamali oynayacaksa da sporda 50k kazanip 100 lira tek sefer satin alim yapacak saglayiciya harclik niyetine otesi yok
Bol sans bakalim dostbunu aldık iyimi ettik kötümü bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 391429
Orasi oyle tabi ama bakma cogu unlu zeki adamlarin kumar bagimliligi varmis o yuzden sallaAdamlar madam oldu dost kumarın yakından uzaktan erkeklıkle alakası yok ona bakarsan akıllı erkek güçlü olur böyle aptalca şeylerden medet ummaz derin konular
Nol zoplaöaşarbunu aldık iyimi ettik kötümü bilemedim
Ekli dosyayı görüntüle 391429