Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Salgın Hk.

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
471
83
Beyler hasta olan varmı boğaz ağrısı grip vs vs fena salgın var hastane gittim full gecen bogazım agardı aksam ağrıyı anlatamam oyle bi acı cekdımki anlatamam dayanılmaz bir acıydı ALLAH tan gecdi antibiyotik felan kullanıyorum akrabalar hepsi aynı benım gibi

zeuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
47
28
Beyler hasta olan varmı boğaz ağrısı grip vs vs fena salgın var hastane gittim full gecen bogazım agardı aksam ağrıyı anlatamam oyle bi acı cekdımki anlatamam dayanılmaz bir acıydı ALLAH tan gecdi antibiyotik felan kullanıyorum akrabalar hepsi aynı benım gibi
15 gündür çekiyoz ailecek gecmiyo grip gibi ama gecmiyi

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,435
2,423
113
Geçmiş olsun, hafiften boğaz ağrısı var, pastille , sıcak içeceklerle geçiştirip duruyorum. Allah'tan şifa dilerim her türlü derdi olanlara..

theykt

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
21
8
Valla ben de on gündür boğazım yeni yeni geçiyo fena salgın var

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
2 3 gundur benimde bogazim ağrıyor aga nefes alamiyoz burundan

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
1,063
113
geçmiş olsun sağlıklı beslenmeye dikkat edin dostlar geçiş aylarındayız maalesef salgın heryerde

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
799
477
63
valla benimde bugün üçüncü gün boğazdan sıcak su ve çay ıhlamur içiyom 3 gün önce soğuk kola içtim ondan olduğunu düşünüyordum ama salgına yakalandık o zaman

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
gecen hafta bı ateslendım parol alınca kendıme geldm elım ayagım buz gıbı ama ıcım yanıyordu.d

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,766
4,163
113
Hastalıkların temel sebebi, vücudun direncsizligidir.Bolca vitamin , ciğer dalak, kemik suyu kaynatıp için, ayrıca kekik, zencefil, zerdeçal... Mutlaka, bunları es geçmeyin.Acil şifalar.Ha bu arada fazla asılmayın.🤣🤣

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
Hastalıkların temel sebebi, vücudun direncsizligidir.Bolca vitamin , ciğer dalak, kemik suyu kaynatıp için, ayrıca kekik, zencefil, zerdeçal... Mutlaka, bunları es geçmeyin.Acil şifalar.Ha bu arada fazla asılmayın.🤣🤣

bol bol portakal mandalına ıyı oluyor artık oyle bı hayatımız varkı yemek dısında meyve sebzeye sıra gelmıyor tabı.s

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,359
7,850
113
Bunları alicak paramız olsa kumara basardik