Geçen hafta puan alması kötü oldu yoksa karisicakdi isKonya ligde kaldı kesin yani düşmemeye oynamıyor rahatlar
Aynen lig o kadar aciz ki düşme hattındaki deprem bölgesi olan hatay spora 5 milyon ceza veren bir TFF varLig son haftası boş geçmesin izlensin diye yapıldı şaibe dolu lig artık inandırıcılığı yok gözümde q , Gene iddia baronları kazandı bugün herkes varını yoğunu gs’ye puan kaybetmeze, 2-3 gol , kg var , üst oynamıştır sonuç 1 -0 komik şeyler
Hatay Konya 2li averajda berabere durumHatay var 2li averajda önde
İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur hiçte sevmem Fenerbahçeyi lakin bugün kim ne derse desin şikenin kralı döndü sahada... Kırmızıdan sonra milyonlar GS oynadıOrtalık iyice karıştı beyler haftaya küme düşmemeye oynayan bir Konya ve içerde oynayan Fener sizce kim şampiyon olur görüşlerinizi merak ediyorum . İnş Fener olur
Not Beşiktaşlıyım tek umut Ztk bizim 😂😂
Yok dostum kapasitede lazım GS yi yenmesi için oda konyasporda yokGeçen hafta puan alması kötü oldu yoksa karisicakdi is
Çok çok berabere biter oda kurtarmazYok dostum kapasitede lazım GS yi yenmesi için oda konyasporda yok
2 li averaja neden baktınız normal avarajda önde zaten yenmesi durumunda yine önde olacak değişmeyecekHatay Konya 2li averajda berabere durum
Kafanmi iyi konya yenemesin yada berabere kalmasın4 puan fark var
GS konyaya kaybetse emin ol fener berabere kalirKonya bize oynadigi gibi oynarsa Galatasarayda bugunku püsük oyununu oynarsa haftaya şampiyon Fb
Ms2 oynadımLig son haftası boş geçmesin izlensin diye yapıldı şaibe dolu lig artık inandırıcılığı yok gözümde q , Gene iddia baronları kazandı bugün herkes varını yoğunu gs’ye puan kaybetmeze, 2-3 gol , kg var , üst oynamıştır sonuç 1 -0 komik şeyler