- 30,625
- 9,650
- 113
Bol şanslarGelirse takip eden arkadaşlara 50 liralık ulaşırım sonradan para muhabbeti olmasın Ekli dosyayı görüntüle 326336
Bol şanslarGelirse takip eden arkadaşlara 50 liralık ulaşırım sonradan para muhabbeti olmasın Ekli dosyayı görüntüle 326336
Bu arada para muhabbeti sen yapmissin zaten.bu sekilde konu icinde para muhabbeti istemiyorlar.kazanirsam bikac arkadasa dm atarim sekilde duzeltme yap bnceGelirse takip eden arkadaşlara 50 liralık ulaşırım sonradan para muhabbeti olmasın Ekli dosyayı görüntüle 326336
Ben yaparım çünkü en başta dedim ona beni 50 lira için yorma dedim. Neyse tamam reisBu arada para muhabbeti sen yapmissin zaten.bu sekilde konu icinde para muhabbeti istemiyorlar.kazanirsam bikac arkadasa dm atarim sekilde duzeltme yap bnce
Bolivia da başladıŞansın bol olsunEkli dosyayı görüntüle 326338
Arjantin 148 den üst alacaktım bı an da vazgeçtimBolivia da başladı
Acayip sayı atıyorlar vallaArjantin 148 den üst alacaktım bı an da vazgeçtim
Bolivia da çok duruyor faul sayıları kaç oldu merak ediyorumAcayip sayı atıyorlar valla
Benim takip ettigim site deplasman 3 faul gösteriyor o kadarBolivia da çok duruyor faul sayıları kaç oldu merak ediyorum
Arjantin bir fark gerideyiz başa baş geçecek diye düşünüyorum maç sonuna kadarBenim takip ettigim site deplasman 3 faul gösteriyor o kadar
Son periyotta kopar o maçArjantin bir fark gerideyiz başa baş geçecek diye düşünüyorum maç sonuna kadar
Bolivia iyi gidiyor şu andaBenim takip ettigim site deplasman 3 faul gösteriyor o kadar
Deplasman mı alır ne diyin ev dirençsiz biraz 6-7 yaptı iki defa farkı deplasman kapattı farkı hızlıcaSon periyotta kopar o maç
Ev alırDeplasman mı alır ne diyin ev dirençsiz biraz 6-7 yaptı iki defa farkı deplasman kapattı farkı hızlıca
Deplasman mı alır ne diyin ev dirençsiz biraz 6-7 yaptı iki defa farkı deplasman kapattı farkı hızlıca
Bakalım oynuyorlar işte sahadaÜst maçın çok iyi gidiyor yalnız nazar değmesin
O kötü olmuş gece çekimi yok orada@Editörbet Destek uyudun mu kardeş sendeyiz ha 🤣